Fikret Bila'dan tepki çeken yorum!

Fikret Bila'dan tepki çeken yorum!

Bila, "Bakalım yeni Genelkurmay Başkanı Orduevi'ne nasıl girecek" dedi...

Milliyet gazetesi Ankara temsilcisi Fikret Bila, teamüllere göre Genelkurmay Başkanı olması beklenen Vekil Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel'le ilgili yaptığı açıklamalarla tepki topladı.


Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner ve üç kuvvet komutanının emekliliğini isteyip görevden ayrılmasının ardından Org. Necdet Özel'in Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na atanmasına gazeteci Fikret Bila'dan tuhaf bir tepki geldi.

NTV'de Oğuz Haksever'in programına konuk olan Bila, görevi bırakan Işık Koşaner ve diğer kuvvet komutanı arkadaşlarının rahat edeceğini ama Genelkurmay Başkanlığı görevine getirilecek olan Necdet Özel'in Orduevleri'ne rahat giremeyeceğini ima eden sözler kullanarak "Bakalım Necdet Özel bu mekanlara girebilecek mi?" şeklinde konuştu.

Bila'nın bu sözleri, twitter ortamında gazeteciler tarafından sert bir şekilde eleştirildi.

 

İşte o eleştiriler:

hicisleri: Ama Fikret Bila'yı da anlamak, empati kurmak lazım; ekmek teknesi battı adamın. Dile kolay, yılların Genelkurmay basın sözcüsü.

akyuzfikri: Fikret Bila'nın, Koşaner'in üstünde olması hiyerarşiye aykırıdır. Bu terfiye anlam veremedim. Üstelik askeri şura henüz toplanmadı.

FUATUGUR: Orduevleri baska bir ulkenin askerleri tarafindan isgal altinda mi? Ya da Fikret Bila'yi yanlis mi enforme ettiler?

EmreUslu: Fikret Bila Gazino sorumlusumuymus ordu evinde...

Erhan_Celikk: "Necdet Özel orduevine nasıl gidecek?" diyen Fikret Bila... Yanağından makas alabileceğin paşalar olmadan bakalım sen ne yazabileceksin?

yildirimyasemin: Fikret Bila izin kağıdı mı veriyor ordu evlerine giriş icin? Ukala postalsever!

dreamsact: "Necdet Özel, orduevlerine nasıl gidecek?" diyen Fikret Bila hala insan içine çıkabiliyorsa herkes heryere gidebilir bence.

FerdiCarrefour: Fikret Bila: "Odalarda 'Işık'sızım :(("

mehmetbaransu: Acaba Murat Yetkin'le, Fikret Bila'da istifa ederler mi? Her iki sivil general de yıllarca teamül teamül diye diye milleti kandırdı.

mhmtaysn: YAŞ toplantıları sırasında,etkili savunma yapması beklenen,defansın belkemiği Fikret Bila' nın sahaya kaptan çıkması bekleniyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum