Film gibi maç

Film gibi maç

Arena'da çok gergin anlar yaşandı. Real Madrid mağlubiyeti dönüşünde ligde kritik bir viraja giren Cim Bom, kümede kalma savaşı veren Mersin'i konuk etti.

Henüz 3. dakikada Burhan'ın golüyle geriye düşen G.Saray'da 30. dakikada Dany kırmızıyla atıldı. Ayrıca Fatih Terim ve Hasan Şaş'ın tribüne gönderildiği maçta Cim Bom, taraftarının da katkısıyla maçı çevirmeyi başardı. Gollerin altında ise Melo ve Drogba'nın imzaları vardı: 3-1 

ŞOK GOL, ŞOK KIRMIZI
Maça çok hızlı başlayan Mersin, henüz 3. dakikada Burhan Eşer'le Arena'da 1-0 öne geçti. Golden sonra da farkı açmak için net fırsatlar yakalayan Akdeniz ekibine Muslara geçit vermedi. Dakikalar 30'u gösterirken gelişen hızlı atakta Arena'yı ayağa kaldıran pozisyon yaşandı. Burhan'la tek tek kalan Dany rakibini indirince kırmızı kart gördü ve G.Saray 10 kişi kaldı.

BURAK'A İKİ KEZ DİREK ENGELİ
Bu arada G.Saray'ın golcüsü Burak Yılmaz ilk yarıda şanssız anlar yaşadı. Golcü oyuuncunun önce 23. dakikadaki kafa vuruşu direkten dönerken, 36. dakikadaki frikiğinde de üst direk gole izin vermedi.

TERİM VE HASAN ŞAŞ ATILDI
İlk yarının sonlarına doğru da gerilim tavan yaptı. Önünde yaşanan bir pozisyon sonrası çileden çıkan Fatih Terim, hakeme itirazlarını sertleştirince tribüne gönderildi. Bu karara tepki gösteren G.Saray teknik heyeti ve futbolcuların uzun itirazları da sonucu değiştirmedi. Öte yandan kulübede yönetime geçen Hasan Şaş da ikinci yarıda atılınca dümene Ümit Davala geçti.

CİM BOM İKİNCİ YARIYA FIRTINA GİBİ BAŞLADI
İkinci yarıya fırtına gibi giren Cim Bom, Mersin kalesini ablukaya aldı. G.Saray'ın aradığı gol ise 60. dakikada penaltıdan geldi. Drogba'nın yerde kalmasıya hakem Süleyman Abay beyaz noktayı gösterdi. Topun başıne geçen Melo da skoru 1-1'e getirdi.

Beraberlikten sonra da baskısını azaltmayan Cim Bom, aradığı golü Drogba'nın ayağından buldu. 70. dakikada Sabri'nin pasına çok zor bir vuruş çıkaran Fildişili yıldız, ilginç bir golle G.Saray'ı 2-1 öne geçirdi.

DAVALA DA ATILDI, SAHAYA TARAFTAR GİRDİ
Maçın son dakikalarında Ümit Davala da tribüne gönderilince Terim ve ekibinden kimse kulübede kalmadı. Bu kararın ardından sahaya taraftarlar girince maç bir süre durdu. Ardından maçınyeniden başlamasıyla gol geldi. Hamit'in güzel ortasına aynı güzellikte kafayı vuran Drogba maça noktayı koyan isim oldu: 3-1.

Bu sonuçla Galatasaray 56 puana yükselerek liderliğini korudu.

(Ligtv.com.tr)


GALATASARAY: 3 - 1 :MERSİN İY

STAT: TT Arena
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Süleyman Abay

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Dany, Gökhan, Hakan, Hamit, Melo, Emre (Dk. 46 Semih), Sneijder (Amrabat), Burak, Drogba 
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

MERSİN İDMANYURDU: Bicik, Serkan, Tanju, Boum, Ivan, Lawal, Murat Ceylan, Burhan, Culio, Nduka, Nobre (Dk. 66 Can Erdem)
TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Kutlu

GOLLER: Dk. 3 Burhan, Dk 60 Melo (Pen), Dk. 70 ve Dk. 84 Drogba 

SARI KARTLAR: Boum, Lawal (Mersin İY), Muslera (Galatasaray)

KIRMIZI KART: Dk. 30 Dany (Galatasaray)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.