Yeni ismi filmmizle oldu!

Yeni ismi filmmizle oldu!

Yıllardır film sektöründe hizmet veren filmizlesene yeni ismini bugün devreye soktu.

Google'da 301 yönlendirme olarak verilen bilgilerin açılımı kısaca şu şekilde.. Bir web sitesi mevcut aktifliğine devam ederken, ilerleme aşamasına geldiğinde farklı sektörlerede hizmet verebilir. Bu gibi durumlarda site isminde değişiklik yapabilirler. Mevcut sayfaları google'da olan sitelerin sayfaları silinmemesi adına 301 yönlendirmesi denilen yola başvururlar. Bu şekilde tüm sayfaları sadece site ismi değiştirilerek devam edilmiş olur.

Online film izleme hizmeti veren site yayınladığı tüm filmlerde sektörde birinci olma adına başlamıştır. Verdiği hizmeti en iyi şekilde yapan site yukarıda bahsettiğimiz gibi site ismini 301 yönlendirme ile başarmış ve yeni site ismi filmizlesene.com.tr olmuş. Web sitesinin sahipleri ABD'de yaşadıkları için görüşme fırsatımız oldu ve projelerinin daha çok olduğunu ve devam edeceğini belirttiler. Öncelikli hedefleri film izle aramasında başarı sağlayıp üst sıralara gelmek olduğunu ve her yıl değiştirildiği gibi Ocak ayında yeni bir tasarımı devreye sokacaklarını belirttiler.

Habername olarak buradan hem site sahiplerine hemde ziyaretçilere isim değişikliği konusunda bilgi vermek istedik.Film izleme sitelerinde rekabet oldukça büyük. Web sitelerin çoğu bu sekötrde yer almaktadır. Buradan yeni siteyi duyurduk. Site sahiplerine hd film izle google aramasında da başarılar diliyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.