Filmizle.tc hd film ve full film izletiyor.

Filmizle.tc hd film ve full film izletiyor.

Geçtiğimiz ay açılan bedava film izleme sitesi filmizle.tc büyük ilgi gördü. Tc alan adlarının www.tc tarafından piyasaya sürülmesi ile birlikte ilk alınan site adresi oldu!

3 Aralık 2012 tarihinde herkesin sahip olabileceği internet web site isimleri yani alan adları piyasaya sürülmüştü. İlk alan satışını filmizle.tc ile yapan firma büyük satış rekorları kırdı. İlk önce marka tescil belgesi sahip olanlara sunulan alan adları 3 Aralık itibari ile herkese açık oldu. film izle markasına sahip olan Taner H. ilk alan adını herkese açık satışa sunulmadan marka patenti ile aldı.

 

Geçtiğimiz ay yayın hayatına giren filmizle.tc bu günlerde arşivinde 100+ film sunmuş ve yüksek izleyici kitlesine ulaşmış. Sitenin sahibi ile röportajımızda hedeflerinin yüksek olduğunu belirtti. İnternette google arama motorunda seo çalışmaları ile hd film izle aramalarında full film izle aramalarında üst sıralarda olmayı hedefliyor. Aynı zamanda türkçe dublaj film izleme imkanı ve altyazılı film izleme imkanı sunuyor. Orjinal ingilizce olarak film sunumu yapmayan site Türkiye Cumhuriyeti alan adına sahip bir sitede Orjinal dil olarak film yayınlamanın uygun olmayacağını belirtiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.