Fıskiyeler can alıyor yetkililer seyrediyor!

Fıskiyeler can alıyor yetkililer seyrediyor!

İstanbullu sürücüleri bekleyen gizli bir tehlike var biliyorsunuz...

Her yaz kâbus haline gelen ve can alan bir tehlike... Yol kenarlarındaki yeşil alanlar sulanırken fıskiyelerin asfaltı da ıslatmasından bahsediyorum... Kentin en işlek caddelerinde, hatalı sulama yüzünden kaza üstüne kaza yaşanıyor.

BU KAÇINCI KAZA!
Gecenin bir yarısı, hızla ilerleyen araçlar, yoldaki su birikintilerine girince kontrolden çıkıyor, sağa sola savruluyor, sonra gelsin facialar... Geçtiğimiz yıllarda bu nedenle sayısız kaza meydana geldi, sayısız trajedi yaşandı ancak kenti yönetenler şu can alan sulama sisteminden bir türlü vazgeçmiyor, önlem almıyor. Bu duyarsızlık, önceki gece az kalsın bir cana daha mal oluyordu.
Ajans Habertürk muhabiri Engin Belli’nin haberine göre; TEM bağlantı yolunda yolun da sulanması yüzünden facianın eşiğinden dönüldü. Sabiha Gökçen Havalimanı’na yolcu bırakan 34 THP 48 plakalı taksi, seyir halindeyken yol kenarındaki yeşil alandan sızan su nedeniyle kaydı, önce bariyerlere çarptı sonra su kanalına düştü. Sürücü yaralandı, araçta da ağır hasar meydana geldi...

BU NOKTALARA DİKKAT!
Kentin birçok noktasında da her an benzer kazalar yaşanabilir. Örneğin Şişli Piyalepaşa Bulvarı, Maslak Büyükdere Caddesi, Ataköy-Yeşilköy arasındaki sahil yolu, Yeşilköy kavşağı ve Çağlayan’da da tehlike büyük. Üstelik bu bölgelerde keskin virajlar var ve risk daha da artıyor. Peki belediye yetkililerinin bu işe el atması için daha kaç canın yanması gerekiyor?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.