FOMGET Kadın Futbol Takımı, devre arasına lider girmek istiyor

FOMGET Kadın Futbol Takımı, devre arasına lider girmek istiyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Kulübü Başkanı Ahmet Öksüz:"Galatasaray Petrol Ofisi maçında takımıma güveniyorum. Farklı bir skorla galip geleceğimizi düşünüyorum"

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Kulübü Başkanı Ahmet Öksüz, Kadın Futbol Süper Ligi'nin 9. haftasında sahalarında Galatasaray Petrol Ofisi ile yapacakları maçta galip gelerek devreyi lider bitirmek istediklerini belirtti.

Öksüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 8. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynadıkları maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Ligde oynadıkları 8 maçta 7 galibiyet, bir de beraberlik aldıklarını anımsatan Öksüz, başarılı sonuçlar için mücadeleye devam edeceklerini ifade etti.

Öksüz, ligin 9. haftasında 17 Aralık Cumartesi günü lider Galatasaray Petrol Ofisi'ni konuk edeceklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Galatasaray Petrol Ofisi maçının hazırlıklarına başladık. İki hafta önce Fenerbahçe maçında sakatlanan futbolcularımızı Galatasaray Petrol Ofisi maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Bizim için önemli bir maç. Galatasaray Petrol Ofisi maçında takımıma güveniyorum. Farklı bir skorla galip geleceğimizi düşünüyorum. Rakibimizi yenerek devre arasına lider girmek istiyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.