Fotoğraftaki süpriz isim

Fotoğraftaki süpriz isim

Ergenekon Savcılığı'ndan alınan Zekeriya Öz, dün adliyede herkese veda etti. Öz ve yeni Ergenekon savcısı Cihan Kansız yürürken fotoğrafa ilginç bir isim girdi!

Ergenekon Savcılığı'ndan alınan Zekeriya Öz, veda günün polise, askere ve medyaya ayrı ayrı teşekkür etti. Zekeriya Öz, burada 7 yıldır görev yaptığını belirterek, bugün buradaki görevinin bittiğini ancak daha iyi bir göreve gittiğini söyledi.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinde birçok davaya baktıklarını ve birçok arkadaşla beraber çalıştıklarını ifade eden Öz, ''Tabii tayin olduktan sonra birçok yazılar yazıldı lehimize, aleyhimize. Lehimize yazanlara teşekkür ediyoruz, aleyhimize yazanlara saygı duyuyoruz, eleştirilebilir. Hukuk her zaman eleştiriye açık bir şeydir ama kanunlar çerçevesinde bu işleri yürütmeye gayret ettik. Kimseyle husumetimiz olmadı, kimseye husumet gütmedik'' dedi.

Öz, bu işleri tek başına yapmadıklarını, ilk aylardan sonra burada görevli savcılardan bazılarıyla birlikte bu işleri göğüslediklerini kaydetti. Bu işin arkasında emniyet güçlerinin de emeği olduğunu belirten Öz, askeri makamların, merkez komutanlığının da destek verdiğini söyledi. Askerlerin de kanunlara saygı duyarak bu işlerin yapılmasına müsaade ettiğini kaydeden Öz, ''Adliye personelimiz var. Bunlar da gece gündüz, bazen evlerine gitmediler, çalıştılar. Yapılan bir iş varsa şahsımızın değil. Bütün işler devlet adına, millet adına yapılıyor. Ayrıca Türk milletinin de bu işte emeği, katkısı var. Herkese teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

HALEF, SELEF VE SÜPRİZ BİR İSİM

İstanbul Başsavcı Vekilliği'ne terfi eden Zekeriya Öz, yeni Ergenekon Savcısı Cihan Kansız'la adliye bahçesinde çay içti. Birlikte yürürken arkalarında Balyoz davasında bavulla belge veren Taraf muhabiri Mehmet Baransu vardı.

Habertürk 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum