Fox TV'den alevilikle ilgili skandal

Fox TV'den alevilikle ilgili skandal

FOX TV Ana Haber'de Alevilerle ilgili çok konuşulacak bir skandala imza atıldı. Haberde Aleviler gayri-müslim olarak lanse edildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, demokratikleşme paketini açıkladı, tepkiler de beraberinde geldi. Özellikle Alevi vatandaşlarla ilgili düzenlemeyi görmeyenler, hükümeti eleştirdi. Hükümet de Alevilerle ilgili düzenlemenin daha sonra ayrı bir pakette geleceğini açıkladı.

Pakette özellikle Hristiyan olan Süryanilerle ilgili önemli bir gelişme oldu ve yıllardır çözülemeyen bir sorunun çözümü için Hükümet tarafından yeşil ışık yakıldı. Mor Gabriel, diğer adıyla Deyrulumur Manastırı arazisi, manastır vakfına iade edileceğini söyleyen Başbakan Erdoğan, böylece, bir haksızlığın da giderildiğini sözlerine ekledi.

ALEVİLER MÜSLÜMAN DEĞİL Mİ?



Fatih Portakal'ın sunduğu FOX TV Ana Haber'de de paketle ilgili bilgiler aktarılırken, gayri-müslimlere verilen haklar konusu ele alınınca, haberde Aleviler de sanki Müslüman olmayan vatandaşlar kategorisine alındı. Bunun üzerine Aleviler, FOX Ana Haber'e büyük tepki göstererek, tepki mesajları attı. 

ROTAHABER
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.