Fransa - Almanya maçında bombalı saldırı kamerada

Fransa - Almanya maçında bombalı saldırı kamerada

Mario Gomez ve Podolski'nin forma giydiği Fransa Almanya maçının oynandığı stadın çevresinde gerçekleştirilen iki farklı saldırıda ölü ve yaralılar var.

Fransa'nın başkenti Paris'te Fransa Almanya maçının oynandığı Stad de France Stadı'nın çevresinde 6 farklı saldırı gerçekleştirildi. Bugün gündüz saatlerinde Almanya kafilesinin kaldığı otelde bomba ihbarı yapılması panik yaratmıştı. Maçın oynandığı sırada stadın hemen yanındaki bir bara kaleşnikofla ateş açıldı. Silahlı saldırının ardından stat çevresinde şiddetli bir patlama meydana geldi.    

FRANSA-ALMANYA MAÇININ 23. DAKİKASINDAKİ PATLAMA SESİ ÇOK NET DUYULUYOR 

Dünyanın iki dev ülkesi Fransa ile Almanya'nın Stade de France'da karşı karşıya geldikleri maç sırasında stada yakın bölgede saldırılar oldu. Stada yakın noktada 6 patlama olduğu iddia edilirken, bir kafeye de uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendiği belirtiliyor. 

FRANSA-ALMANYA MAÇI Fransa - Almanya maçında seyirciler sahanın içinde bekliyor

Yaralıların ve ölenlerin de olduğu saldırılarda en az 60 kişinin hayatını kaybettiği belirtilirken, rakam sürekli değişiyor. Bataclan Konser Salonu'nda ise 100 kişinin rehin tutulduğu iddia ediliyor.   

FRANSA-ALMANYA MAÇI

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, olayların ardından maçtan özel bir ekip tarafından stat dışına çıkarıldı. Hollande dışında statta bulunan kimsenin dışarı çıkmasına izin verilmiyor.  

Beşiktaşlı Gomez ve Galatasaraylı Podolski'li Almanya kafilesinin maç sonrası güvenlik nedeniyle statta bekletildi.

FRANSA-ALMANYA MAÇI

Almanya polisi maçtan saatler önce gelen ihbarlar sonrası özel eğitimli köpeklerle Almanya'nın kamp yaptığı otelde bomba araması yapmış, otel ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri almıştı.

Galatasaraylı Podolski ve Beşiktaşlı Gomez'in de bulunduğu Almanya kafilesi de otelden tahliye edilmişti.  

 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.