Fransa'daki OHAL İngiliz tatilcilere trafik çilesi yaşattı

Fransa'daki OHAL İngiliz tatilcilere trafik çilesi yaşattı

Fransa'daki olağanüstü hal nedeniyle İngiltere’den Fransa’ya geçişte sıkı güvenlik kontrollerinde araçların bekleme süresi 15 saati geçti.

Nice’te yaşanan terör saldırısının ardından sınırda güvenlik önlemlerini arttıran Fransa’da ülkeye giriş yapacak araçlardaki kişilerin kimlik ve pasaport kontrolleri uzaması tatilcilerin yolculuğunu kabusa çevirmiş durumda.

k_3731.jpg

"TUVALETE GİDECEK YER YOK"
Uzun bekleyiş kadar aşırı sıcaklar ve susuzluk da seyahat edenleri olumsuz şekilde etkilemiş bulunuyor. Trafik çilesinden şikayet eden yolculardan bazıları tepkilerini şu şekilde dile söyledi:

“Tüm zaman anlayışımı ve hareket hissiyatımı kaybetmiş durumdayım.”

“Arkada 3 çocukla nasıl bir durumdayız tahmin edebilirsiniz.. Tuvalete gidecek yer yok, yiyecek içecek yok.. Pek eğlenceli değil”

"İNGİLİZLER'İN ACİL DURUM PLANI YOK"
“Bana soracak olursanız İngilizler’in hiç bir durum için hiç bir zaman bir hazırlığı veya planı yok. Brexit meselesini açmıyorum bile..”

POLİS AZ MİKTARDA SU DAĞITTI
Yetkililer durumun iki gün daha bu şekilde sürebileceği konusunda tatilcileri uyardı. Geceyi arabalarında geçirmek zorunda kalan yolculara sınır polisi ve belediye yetkilileri az miktarda da olsa su dağıtarak yardımcı olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.