Fransız dergisinin Erdoğan düşmanlığı

Fransız dergisinin Erdoğan düşmanlığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kapağına taşıyan Fransız dergisi, küstahça bir başlık attı: 'En tehlikeli Türk Erdoğan'

Son aylarda düzenlenen protestolar nedeniyle, neredeyse tüm sokakların karışık olduğuFransa'da yayın yapan L'Express dergisi, son sayısının kapağına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı taşıdı.

KÜSTAH MANŞET

Fransız dergisi; yeni sayısında, "En tehlikeli Türk Erdoğan" başlığını kullandı. Dergi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan düşmanlığı nedeniyle ülkedeki Türk vatandaşlarının tepkisini çekti.

Fransız dergisinin Erdoğan düşmanlığı

OHAL 2 AY UZADI

Öte yandan; Fransa Ulusal Meclisi, Senato'da geçen hafta onaylanan olağanüstü hal uygulamasının iki ay uzatılmasına ilişkin yasa tasarısını kabul etti.

Fransız dergisinin Erdoğan düşmanlığı

FRANSA'DA TERÖR TEHDİDİ YÜKSEK SEVİYEDE

Meclis'te oylama öncesi konuşan İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve ise, olağanüstü halin güvenlik riskini azaltmak açısından önemli olduğunu belirterek, "Terör tehdidi hala yüksek seviyede ve Fransa da Avrupa Birliği gibi hedefte." dedi.

Fransa'nın Avrupa Futbol Şampiyonası'na (Euro 2016) ev sahipliği yapacağını hatırlatan Cazeneuve, "Bu yaz düzenlenecek EURO 2016 ve Fransa Bisiklet Turu bizim iki kat daha fazla ihtiyatlı olmamızı gerektiriyor. Teröristler için bu tür organizasyonlar potansiyel bir hedef anlamına geliyor." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.