Fransız Şarkıcıdan 'one-minute' destek

Fransız Şarkıcıdan 'one-minute' destek

Dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Nathalie Cardone, "One minute diyerek sessiz çoğunluğun sesi olan Başbakan'ınızın kıymetini bilin." diye seslendi.

13. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali'nde konser veren dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Nathalie Cardone, "One minute diyerek sessiz çoğunluğun sesi olan Başbakan'ınızın kıymetini bilin." diye seslendi.

Latin Amerikalı devrimci Che Guevara'yı anlattığı 'Hasta Siempre' şarkısını ilk seslendirdiği gün olan 1 Mayıs'ın kendisi için büyük anlam taşıdığını belirten Cardone, tüm insanlığı barışa davet etti. Bu çerçevede Başbakan Erdoğan'ın Filistin'le ilgili çıkışlarını öven Fransız yıldız, "Filistin'de büyük zulüm işlenmekte, bu konuda sesini yükselten ve herkese ifade edebilen bir Başbakan'ınız oldu. Ona teşekkür ediyorum." dedi.

Cardone'un, konsere 'one minute' diyerek başlaması, izleyicilerden büyük alkış aldı. Nathalie Cardone, konserin ardından İstanbul'a geçti. Sarayburnu'ndaki İnsani Yardım Vakfı'na (İHH) ait 'Mavi Marmara' isimli gemiyi ziyaret eden ünlü sanatçı, önümüzdeki günlerde gemi ile birlikte Filistin'e gitmek istediğini ifade etti. Cardone, "Oradaki diplomatik değil, insani bir durum. Oradaki acıları dindirmemiz gerekiyor. Eğer kalbiniz varsa bu olaya duyarsız kalamazsınız." diye konuştu.

Etiketler :