Fuat Avni ve CHP'li Umut Oran'ın konuşmaları ortaya çıktı

Fuat Avni ve CHP'li Umut Oran'ın konuşmaları ortaya çıktı

‘Fuat Avni’ hesabını kullanan Emre Uslu’nun, CHP’li Umut Oran’la mesajlaşırken, “Seçimlerde dinlemeleri paylaşacağız siz de prim yapacaksınız. O gerzek başkanına söyle 17 Aralık’a dönmesin” dediği ortaya çıktı.

Paralel örgütün iki numaralı ismi olarak iddianameye giren Emre Uslu’nun kullandığı deşifre olan ‘fuatavni’ hesabının kayıtlarından “telekulak”çıktı.

Emre Uslu ve CHP’li Umut Oran arasında geçen görüşmelerde devletin zirvesinin halen dinlendiği ve kayıtların 7 Haziran seçimleri öncesinde AK Parti’yi zayıflatmak için yayınlayacakları belgelendi. Star'ın yayınladığı belgelerde Cemaate yapılacak operasyonları bir gün önce yayınlayan ‘Fuatavni’ hesabının deşifre olan kullanıcısı Emre Uslu ile CHP’li Umut Oran’ın ‘direct mesaj’ görüşmelerinde akıllara durgunluk veren diyaloglar geçti.

"O GERZEK BAŞKANINA SÖYLE"

Paralel yapının sözcüsü Emre Uslu, CHP’li Umut Oran’a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu hala dinlediklerini, hayasızca Seçimlerde dinlemeleri paylaşacağız siz de üzerinden prim yapacaksınız. O gerzek başkanına söyle 17 Aralık’a dönmesin” şeklinde aktarıyor.

"BAŞKANIMIZ TAMAM DİYOR"

Buna karşılık Oran, Uslu’ya Kemal Kılıçdaroğlu’nun da desteklediğini söyleyerek,“Başkanımız tamam diyor” şeklinde yanıt veriyor.

"DUYAN OLURSA CANIYLA ÖDER"

Her türlü kirli tuzağı kuran Uslu, Kılıçdaroğlu ve Oran’ı “Duyan olursa canıyla öder”sözleriyle tehdit ediyor.

Ayrıca Twitter kayıtlarında, CHP milletvekili Akif Hamzaçebi’nin Fuatavni ile irtibat içinde olduğu kaydedildi. Konuşmada Fuatavni’nin, Hamzaçebi’ye “Seçime kadar iyi bir randıman bekliyorduk biz senden” demesi dikkat çekiyor.

Kirli görüşmelerde yapılan dinlemeleri, 7 Haziran seçimleri öncesi internet ortamından yayılarak AK Parti hükümetini yıpratmayı planladıkları ortaya çıktı.

ORAN'A TWİTTER GARANTİSİ

Görüşmelerde bir ara Uslu Kılıçdaroğlu için ‘gerzek’ ifadesini kullanırken, CHP’li Umut Oran hiçbir karşılık vermiyor. Oran bir ara tedirgin olup, “Bura ne kadar güvenli” diyor. Uslu ise ona, “Çok çok, admine diyecem silcekler birazdan” diyor. Uslu görüşmelerin internet üzerinden silineceği garantisi vererek Oran’ın korkusunu hafifletiyor. Oran bir ara Uslu’ya devletin zirvesindeki isimleri dinleyip dinlemediklerini soruyor. Uslu ise çok normal bir şeymiş gibi devletin zirvesini dinlediklerini ve kayıt yaptıklarını itiraf ediyor.

CHP -PARALEL ‘TELEKULAK’ İTTİFAKI

- UMUT ORAN: Ne yaptınız

- FUAT AVNİ: Dinliyorum işte

- UMUT ORAN: Bir şey çıktı mı

- FUAT AVNİ: İki tane çıktı, kaydettik

- UMUT ORAN: Tamamdır

- FUAT AVNİ: Başbakanı da dinliyoruz, Cumhurbaşkanını da artık oradan yürüyeceğiz

- UMUT ORAN: Ne yapcaz ki

- FUAT AVNİ: O gerzek başkanına söyle bu da 17 Aralık’a dönmesin, seçimlerde biz paylaşcaaz siz de üzerinden prim yapcanız

- UMUT ORAN: Başkanımız yanımızda tamam diyor

- FUAT AVNİ: Kimseye söyleme, duyan olursa, başkası duyarsa canıyla öder

- UMUT ORAN: Tamamdır bakalım o zamana kadar neler çıkacak

- FUAT AVNİ: Çıktı çıktı aldık kayda

- UMUT ORAN: Bura ne kadar güvenli

- FUAT AVNİ: Çok çok, admine diyecem silcekler birazdan.

HOCAEFENDİ KANADA’YA GEÇECEK

CHP milletvekili Akif HamzaÇebi’nin de Fuatavni ile Twitter’da direkt mesajlar bölümünden yazıştığı tespit edildi.

- FUATAVNİ: Korkulacak bir şey yok ki. Ben benim patronla konuştum. Kanada’ya geçecek Hocaefendi. Suçlu iadesi yok Kanada’nın.

- AKİF HAMZAÇEBİ: Bunları emniyettekilere anlatmamız iyi olur. Ben eminim zaten. Yüzde 40’dan aşağı düşürse yeter oyları. Yeni hesaba devam edeceğim.

- FUATAVNİ: Tamam ben yarın edeceğim onlara da zaten. Bizim patron da konuşmuş.

- AKİF HAMZAÇEBİ: Şu emniyetteki çocuklara bir haber et ya! Patrona bir şey olur diye korkuyorlar.

- FUAT AVNİ: Yarın ararım onları ben de. Bu yasak yolumuza taş koydu. Seçime kadar iyi randıman bekliyorduk biz senden.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.