Trabzonspor, Kamil Ahmet Çörekçi ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Trabzonspor, Kamil Ahmet Çörekçi ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Çörekçi: "Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine geldim"

TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulübü, geçen sezon Eskişehirspor'da forma giyen Kamil Ahmet Çörekçi ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yayımlanan açıklamada, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kulüp yönetim kurulu üyesi Özer Bayraktar'ın hazır bulunduğu imza töreninde Kamil Ahmet Çörekçi ile 2018-2019 futbol sezonu sonuna kadar olmak üzere 2 yıllık sözleşme yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, konuşmasına yer verilen Bayraktar, Kamil Ahmet Çörekçi'nin Trabzonspor’a önemli katkılar yapacağına inandığını belirterek, "Kamil Ahmet, deneyimli ve iyi bir oyuncu. Kendisine güveniyoruz. Bu transfer camiamıza hayırlı olsun." ifadesini kullandı.

Kamil Ahmet Çörekçi ise transferinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek, "Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine geldim. Trabzonspor her zaman hedefleri olan bir kulüp. İnşallah uzun yıllar Trabzonspor'a başarılı bir şekilde hizmet ederim." diye konuştu.

- 3 milyon 780 bin lira ödenecek

Bordo-mavili kulüp, serbest statüde bulunan futbolcuya 2 yıllık toplam 3 milyon 780 bin lira garanti ücret ödeyecek.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Kamil Ahmet Çörekçi ile 2018-2019 futbol sezonu sonuna kadar 2 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya 2017-2018 futbol sezonu için 1 milyon 800 bin lira garanti ücret, 2018-2019 futbol sezonu için 1 milyon 980 bin lira garanti ücret ödenecektir." ifadesine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.