Trabzon'da bugün yine bir tarih yazıldı"

Trabzon'da bugün yine bir tarih yazıldı"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Usta: "Trabzon'da bugün yine bir tarih yazıldı"

 

TRABZON (AA)  Süper Lig'de Galatasaray'ı sahasında 2-0 yenen Trabzonspor'da kulüp başkanı Muharrem Usta, tarihi bir gün yaşadıklarını söyledi.

Muharrem Usta, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, taraftarlara teşekkür borçlu olduklarını belirterek, "Dünyanın dört bir tarafından gelen taraftarlarla bugün Trabzon'da olağanüstü bir hava vardı. Zannediyorum 10 bin civarında bir taraftar Trabzon dışından geldi. Avrupa'nın her ülkesinden burada Trabzonsporluları gördük. Bu bizim sorumluluğumuzu tabii ki arttırıyor. Trabzon'da bugün yine bir tarih yazıldı." diye görüş belirtti.

Yeni statlarında bir şölen sunulduğunu dile getiren Usta, "Futbolun aslında bir şölen olduğunu söylemiş ve 'taraftarlar gelirken sadece maça değil, şölene gelmeli' demiştik. Bugün öyle bir hava vardı burada. Ben taraftarların doyasıya bunu yaşadığını gördüm ve onlar adına çok sevinçliyim. Çünkü futbol sadece kazanmak veya kaybetmek değil. Futbolun içinde bunlar her zaman olacak. Bir şölen havasında, insanların eğlenmek için geldikleri bir durum olarak görüyoruz. Bugün bence biz bunu fazlasıyla başardık." şeklinde konuştu.

Galatasaray maçıyla ikinci yarının zor virajının yeni başladığını ifade eden Usta, "Bundan sonra çok ciddi maçlarımız olacak. Hepsinde takımımızı, rakiplerimizi ölçeceğiz ve ona göre geleceğe bakacağız. Sene sonu ligi nerede bitireceğimizi hep birlikte göreceğiz. Rakiplerimizin durumu da bunda belirleyici olacak." değerlendirmesinde bulundu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.