Şike davasında 21. duruşma başladı...

Şike davasında 21. duruşma başladı...

Futboldaki şike davasında aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 4'ü tutuklu 93 sanık hakkında açılan davanın 21. duruşması Çağlayan Adliyesi'nde görülüyor.

Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce görülen duruşmaya tutuklu sanıklar Aziz Yıldırım, Olgun Peker, İlhan Ekşioğlu ve Yusuf Turanlı getirildi.

MAHKEMEDEN AYRINTILAR

Mahkeme Başkanı'ndan Murat Özaydınlı'ya: Murat Bey sakallarınız uzamış, Survivor'dan mı geldiniz? Yas için mi sakal bıraktınız?
Murat Özaydınlı: Söylersem alınırsınız.
Mahkeme Başkanı: Söyleyin.
Murat Özaydınlı: Adalet için.
Hakim: Dünya yıkılsa da adaleti sağlarız.

EMRE DE MAHKEMEDE

İspanya'nın Atletico Madrid takımına transfer olan Emre Belözoğlu da mahkemeye geldi. Emre salona geldikten sonra Aziz Yıldırım'la tokalaştı. İkili arasında kısa süreli bir sohbet gerçekleşti.

DİZDAR: SİZLER TARİHE GEÇECEKSİNİZ

Avukat Ali Rıza Dizdar: 6222 düşünceyi bile cezalandırıyor, bu kükum anayasaya ve tüm sozleşmelere, hükümlere aykırılık taşımaktadır. Ümit'in pas vermemesi hususu da ancak, disiplin cezası niteliği taşır.
Böyle bir çete olamaz, iddiaların içi bomboş, bütün sanıklar beraat etmelidir. Son sözüm: Sizler tarihe geçeceksiniz vereceğiniz adil kararla.

- Yapılan yoklamanın ardından 21. duruşma başladı...

TUTUKSUZ SANIK KATILDI

Tutuksuz sanıklardan Serdar Kulbilge, Abdullah Başak, Haldun Şenman ve Halil Köntek'in de aralarında bulunduğu bir kısım tutuksuz sanık da duruşmada hazır bulundu.

YOKLAMA YAPILDI

Sanıkların ve avukatların salona alınmasının ardından ilk olarak yoklama yapıldı ve duruşmaya gelen sanıklar tespit edildi. Salona tutuklu ve tutuksuz sanıklar, avukatlar ve tutuklu sanıkların yakınları alındı.

GÜVENLİK ÖNLEMİ

Duruşma nedeniyle adliye çevresinde de yoğun güvenlik önlemleri alındı. Spor polisi, çevik kuvvet ve sivil polisler adliyeyi sıkı bir güvenlik çemberine aldı. Polis köpekleri de adliye çevresine yerleştirildi. Adliye içinde de duruşmanın yapılacağı salonun katında barikatı oluşturuldu. Öte yandan salonun dolu olması nedeniyle duruşmaya sadece ajans muhabirleri alındı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.