Karaman'dan teşekkür mesajı

Karaman'dan teşekkür mesajı

- Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman:- "Acımızı paylaşan dostlarımız sayesinde bu zorlu günlerde dayanma gücü ve sabır bulduk"

 

TRABZON (AA) - Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, annesinin vefatının ardından acısını paylaşanlar için teşekkür mesajı yayımladı.

Karaman, bordo-mavili kulübün internet sitesi aracılığıyla yayımladığı mesajda, ölümün hiç kimseye uzak olmadığını anımsatarak, "Hepsi ani ve hepsine hazırlıksızız. Biz de yüce Allah'ın takdiriyle bu acıyı aniden yanı başımızda hissettik ve baş tacımız, annemizi ebediyete uğurladık. Acımızı paylaşan dostlarımız sayesinde bu zorlu günlerde dayanma gücü ve sabır bulduk. Allah herkesten razı olsun." ifadelerini kullandı.

Ünal Karaman, mesajında şunları kaydetti:

"Bu vesileyle, annem Şefika Karaman'ı ahirete uğurlamanın verdiği tarifsiz acıyı gerek arayarak ve mesaj atarak, gerekse cenazemize iştirak ederek hafifleten tüm can yoldaşlarım ile ülkemizden, yurt dışından, siyaset, iş ve spor camiasından taziyelerini sunarak acımıza ortak olan tüm ağabeylerime, kardeşlerime ve dostlarıma Karaman ailesi adına teşekkürlerimi sunarım."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.