G.Saray Youla ile el sıkıştı

G.Saray Youla ile el sıkıştı

.Saray devre arasındaki ilk transfer bombasını Youla ile patlatıyor. Yönetici Haldun Üstünel, Eskişehir'de kadro dışı kalan golcü futbolcuyla gizlice görüştü ve el sıkıştı.

G.Saray devre arasındaki ilk transfer bombasını Youla ile patlatıyor. Yönetici Haldun Üstünel, Eskişehir'de kadro dışı kalan golcü futbolcuyla gizlice görüştü ve el sıkıştı.

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; Şimdi Eskişehir yönetimiyle masaya oturacak olan G.Saray, Youla'ya karşılık kırmızı-siyahlı kulübe Aydın Yılmaz'ı önerecek.

Kulübü ile bağlarını koparan Gineli'yi ikna eden G.Saray'ın, Eskişehirspor'a Aydın Yılmaz'ı önereceği ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ile tartışan ve kulübüyle bağlarını tamamen kopartan Souleymane Youla, Galatasaray takımına çok yakın. Başkan yardımcısı Haldun Üstünel'in ülkesine gitmeden önce görüştüğü ve "Seve seve gelirim" yanıtını aldığı Gineli milli futbolcu için sarı-kırmızılı yönetim, Eskişehirspor'un kapısını çalmaya hazırlanıyor.

İmza noel sonrasında

Gol yollarında sıkıntı çeken G.Saray'ın, Youla'yı ara transferde renklerine bağlamak için Eskişehirspor'a takas teklif edeceği öğrenildi. Gözden çıkarılan Aydın Yılmaz pazarlıkta koz olarak kullanılacak. Eskişehirspor'un Gineli oyuncuyu kiralamaya daha sıcak bakabileceği vurgulanıyor. Sürpriz olmazsa Youla, Noel dönüşü Aslan olacak.

Etiketler :