G.Saray'da 3. Fatih Terim devri

G.Saray'da 3. Fatih Terim devri

Fatih Terim'in hedefi 3 yıl önce milli formayla zaferler yaşayan en az iki ismi daha takıma katmak.

Galatasaray'da ikinci kez göreve geldiği 2002 yazında, UEFA Kupası zaferine imza attığı öğrencileri Hakan Ünsal, Ümit Davala'yı tekrar kadrosuna katan, Hasan Şaş ve Ergün Penbe'nin satışına izin vermeyerek "2000 ruhunu" canlandırmayı hedefleyen Fatih Terim, 9 yıl sonra bu kez "2008 ruhunu" uyandıracak transferler yapacak. Euro 2008'de A Milli Takım'a yarı final oynatan Fatih Terim'in G.Saray'da teslim alacağı kadroda, o günlerden yedi oyuncu bulunuyor. Hakan Balta, Servet Çetin, Gökhan Zan, Sabri Sarıoğlu, Kazım Kazım , Ayhan Akman ve Arda Turan. Terim'in hedefi 3 yıl önce milli formayla zaferler yaşayan en az iki ismi daha takıma katmak.

İLK HEDEF HAMİT ALTINTOP!
Real Madrid ile prensip anlaşmasına varan Hamit, Almanya'da da beklediğini bulamayan Tuncay, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Semih'in söz konusu transferler için öncelikli adaylar oldukları öğrenildi. Euro 2008 kadrosunda yer almayan ve sezon sonunda Trabzonspor ile sözleşmesi sona erecek olan milli oyuncu Selçuk İnan da Galatasaray'ın müstakbel hocası Fatih Terim'in listesinde. Euro 2008 sırasında A Milli Takım'ın kondisyon ekibinde yer alan AmerikaScott Phiri'nin de Terim'in ekibinde yer alacağı öğrenildi.

İmza, Cumartesi!
Galatasaray'da Başkan ve yönetimi dün mazbatalarını alarak resmen göreve başlarken, sarı-kırmızılı kulüpte yeni yönetimin ilk icraatı Fatih Terim'in Florya'ya dönüşü olacak. Pazartesi günü Başkan Ünal Aysal ve İkinci Başkan ile prensip anlaşmasına varan Fatih Terim'in resmi imzayı ligin son maçının ardından Cumartesi günü atarak işbaşı yapması bekleniyor. Terim, İtalya yıllarında yardımcılığını yapan Antonio Di Gennaro'nun Galatasaray'da görev yapacağı iddiaları ise gerçek çıkmadı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.