Galatasaray-Beşiktaş derbisinin muhtemel 11'leri

Galatasaray-Beşiktaş derbisinin muhtemel 11'leri

2013 yılının ilk derbisi bugün Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak. Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak olan maçta, Sneijder ve Dentinho'nun da oynaması bekleniyor.

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ

STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: Tolga Özkalfa
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV
GALATASARAY: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Dany, Riera, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Melo, Emre Çolak, Burak Yılmaz, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
BEŞİKTAŞ: McGregor, Mehmet Akgün, İbrahim Toraman, Sivok, Gökhan Süzen, Hilbert, Necip Uysal, Veli Kavlak(Fernandes), Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Holosko,
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

Spor Toto SüperLig'in lideri Galatasaray ile ikinci sıradaki Beşiktaş arasında bugün zirve yarışı var.

Haftanın dev maçında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor.

Maç, Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak. Dev maçı, kariyerinde ilk kez derbiye çıkacak hakem Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa'nın yardımcılıklarını Cem Satman ile Ekrem Kan yapacak. Derbinin dördüncü hakemi ise Süleyman Abay olacak.



ZİRVE YARIŞININ ADAYI ÇOK

Lider Galatasaray ile en yakın takipçisi Beşiktaş'ın randevusu ligin zirvesinde sıralamayı değiştirebilecek. 33 puanla haftaya lider giren son şampiyonsarı-kırmızılı takım, büyük taraftar desteğiyle oynayacağı derbiden 3 puanla ayrılarak, Beşiktaş ile arasındaki puan farkını 5'e çıkarmaya çalışacak.

Sezonun ikinci yarısına Kasımpaşa yenilgisiyle başlayan 'Cim Bom', buna karşın teknik direktör Fatih Terim yönetiminde son 10 lig derbisinde sadece 1 kez kaybetti.

Liderlik fırsatını İstanbulBüyükşehir Belediyespor ile berabere kalarak geçen hafta kaçıran 31 puanlı Beşiktaş ise, taraftar desteğinden yoksun mücadele edeceği Türk Telekom Arena'dan galip ayrılması durumunda, şampiyon olarak tamamladığı 2008-2009 sezonunun ardından, tam 127 lig haftası sonra (maç fazlasıyla gelen liderlikler hariç) zirveye yerleşecek. Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde SüperLig'de 11 maçtır yenilmeyen siyah-beyazlılar, buna karşın son oynadığı 10 derbide sadece 1 kez kazanabildi.

GÖZLER SNEIJDER VE DENTİNHO'DA

Futbolseverler, Süper Lig'de ki Galatasaray-Beşiktaş derbisinde, iki takımın yeni transferlerinin oynayıp oynamayacağını merakla bekliyor. Galatasaray'ın hafta içinde imza attırdığı dünyaca ünlü Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ile Beşiktaş'ın yine hafta içi kiralık olarak renklerine kattığı Brezilyalı Dentinho, teknik heyetlerin uygun görmesi durumunda Türkiye kariyerlerinde ilk maçlarını derbide oynayacaklar.

SARI KARTTAN CEZA SINIRINA GELENLER

Derbi öncesi iki takımda toplam 6 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Beşiktaş'ta Sivok, Veli Kavlak, Almeida ve Hilbert, Galatasaray'da ise Hamit Altıntop ve Melo, derbide sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek. Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş kendi sahasında Kardemir Karabükspor, Galatasaray ise deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.