Fatih Terim kadro kurmakta zorlanıyor!

Fatih Terim kadro kurmakta zorlanıyor!

Cimbom’da Fatih Terim, zengin kadrosu ve oyuncuların tamamının hazır olması nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Tecrübeli hoca, alternatifler nedeniyle Beşiktaş derbisi öncesi kimi sahaya sürüp, kimi keseceği konusunda kararsızlık yaşıyor

Galatasaray’da ilk kez bir derbi maçı öncesinde, eldeki kadronun zenginliği ve oyuncuların hazır olması, teknik direktör Fatih Terim’i kadro kurmakta zorluyor. Yeni transferlerle sezona daha güçlü bir kadroyla giren Sarı-Kırmızılılar’da, Beşiktaş ile oynanacak sezonun ilk derbisi öncesi tüm oyuncular forma giymek için teknik adamın gözünün içine bakıyor.

Burak Yılmaz’ın geçen sezondan kalan 2 maçlık cezasının bitmesiyle birlikte ilk kez Beşiktaş’a karşı oynama şansı belirirken, bu bölgede formayı sırtına geçirir geçirmez attığı gollerle büyük bir çıkış yakalayan Umut Bulut ise şu an Terim’in en önemli kozu olarak göze çarpıyor. Sezona durgun başlayan İsveçli Elmander ise formasını kaptırmak istemiyor.

FORVETTE BÜYÜK YARIŞ
Kasımpaşa önünde durgun bir görüntü sergilese de, geçen sezon attığı gollerle takımını sırtlayan Elmander’in, özellikle Beşiktaş derbilerini boş geçmemesi de dikkat çekiyor. Yine Kasımpaşa önünde kadroya alınmayarak büyük bir şok yaşayan Necati Ateş de bumaçta kadroda yer bulabilmek için büyük çaba harcıyor. Onun gibi, geçen sezon bekleneni veremeyen Sercan Yıldırım da, takımda kalabilmek adına, bulacağı en ufak şansı bile değerlendirmeyi amaçlıyor.

ORTA SAHA DA KARIŞTI
Orta sahadaki durum da forvetten farksız. Burada da forma rekabeti var. Büyük rakamlara alınan Hamit ve Amrabat bile takımda yer bulmak için yoğun çaba harcıyor. Takıma, geç katılan Melo 11’e girebilmek için ekstra çaba sarfediyor. Yeni transferlerin gelmesine karşın Emre Çolak, Beşiktaş derbisinde yerini garantiledi. Selçuk İnan’dan da asla vazgeçmeyi düşünmeyen Terim, orta sahada geriye kalan iki isim için Amrabat, Melo, Hamit ve Aydın gibi alternatifler arasında gidip geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.