Galatasaray'a yıldız yağmuru

Galatasaray'a yıldız yağmuru

Galatasaray Kulübü'nün, Diego Forlan, Jose Antonio Reyes ve Tomas Ujfalusi'nin transferleri için İspanya'nın Atletico Madrid kulübüyle anlaştığı, ancak futbolcularla anlaşmanın henüz sağlanmadığı öğrenildi

Diego Forlan, Jose Antonio Reyes ve Tomas Ujfalusi'nin transferleri için bugün İspanya'nın Madrid kentine giden Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yöneticiler Abdurrahim Albayrak ve Ali Gürsoy ile birlikte sportif koordinatör Bülent Tulun, Atletico Madrid Kulübü'nün yöneticileriyle masaya oturdu. Yapılan görüşmeler sonunda Sarı-kırmızılı heyetin, bu üç futbolcunun transferi için İspanyol kulübüyle anlaşmaya vardığı öğrenildi. Jose Antonio Reyes ve Tomas Ujfalusi'yle büyük ölçüde anlaşıldığı bildirilirken, Forlan'ın ise Güney Amerika'da olması nedeniyle bu futbolcuyla görüşmelerin süreceği ifade edildi.
Bu arada Galatasaray Kulübü, Diego Forlan, Tomas Ujfalusi ve Jose Antonio Reyes'in transferleri içini görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği yazıda şu ifade yer aldı:
"Club Atletico de Madrid futbolcuları Diego Forlan, Tomas Ujfalusi ve Jose Antonio Reyes'in profesyonel futbol takımımıza transferi için görüşmelere başlanmış olup, gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir."
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.