İşte son derece önemli kararlar

İşte son derece önemli kararlar

Yönetim bugün Tulun’un durumunu netleştirecek. Terim’in göz önünde istemediği ve Florya’ya gitmemesi gereken ‘başkanın danışmanı’ masaya yatırılacak.

Galatasaray yönetiminin, bugün gerçekleştireceği toplantıda, kulüp adına son derece önemli kararlar alması bekleniyor. Sarı-Kırmızılılar, öncelikle transferdeki son durumu masaya yatırırken, bu konuda yaşanan gelişmeler yöneticilerle paylaşılacak ve izlenmesi gereken politikalar belirlenecek. Bunun yanı sıra, sportif menajer Bülent Tulun’un Cimbom’daki geleceği de görüşülecek. Daha önce 2. Başkan Ali Dürüst ile tartışan, teknik direktör Fatih Terim’in de Florya’da olmasına olumlu yaklaşmadığı Tulun’un davranışı, yöneticilerce görüşülecek ve başkan Ünal Aysal’ın ‘danışmanı’ konusunda kararını vermesi istenecek.

ALİ DÜRÜST DESTEKLEYECEK
Sarı-Kırmızılı yönetim, geçtiğimiz hafta yaptığı toplantıda Bülent Tulun konusunu görüşmemiş, başkan Aysal’ın kendisinin karar vermesini beklemişti. Ancak bu kez yönetim, Tulun’un geleceğini masaya yatıracak. Çünkü ‘Florya’ya girmeyecek’ denilen Tulun’un ‘nazire’ yapar gibi gitmesi, yöneticilerin akıllarında soru işareti
yaratıyordu. Daha sonra kulüpten bir deklarasyon yayınlanacak, Florya ve futbolun tek sorumlusunun Fatih Terim olduğu, onu 2. başkan Ali Dürüst’ün destekleyeceği bildirilecek.

Dürüst ile Terim ise direkt başkan Ünal Aysal’a bağlı çalışacak. Ünal Aysal’ın ise Bülent Tulun’a Florya Metin Oktay Tesisleri’nden kesinlikle el çektireceği ve sadece statta ‘başkan danışmanı’ olarak çalışmalarını sürdürmesini bildireceği ifade edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.