G.Saray’da ‘Çilek’ tartışmasına Terim de katıldı

G.Saray’da ‘Çilek’ tartışmasına Terim de katıldı

G.Saray’da ‘Çilek’ tartışmasına Fatih Terim de katıldı: Bir ay önce başkan Aysal ile Kaka konusunda konuşmuştuk ve...

G.Saray'da başkan Ünal Aysal’ın kadroya katacağını açıkladığı ‘Çilek’ için girişimler devam ederken Kaka iddiası için teknik direktör Fatih Terim, ilk kez konuştu.

Real Madrid’de forma giyen oyuncu için sarı-kırmızılı kulübün nabız yokladığı, ve Sambacı’nın yıllık ücretinde indirim yapması halinde kiralık formülü ile bu transferin bitebileceği öğrenildi. İmparator ise Kaka iddialarının çıkmasının ardından Florya’da yakın çevresine yaptığı konuşmada, “Kaka gibi yıldız bir oyuncuyu kim istemez ki? Ancak maliyeti çok yüksek. Çıkarlarımızın üzerinde bir transfer” ifadelerini kullandı.

MOURİNHO İSTEMİYOR
Los Galacticos ile 2015’e kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki oyuncunun takıma büyük katkı yapabileceğinin de altını çizen Terim, “Böylesine tecrübeli bir ismi kadromuzda elbette görmek isteriz.

Bir ay önce sayın başkanımız Ünal Aysal ile bu konuda bir görüşme yaptık. Kendisine de ‘Kaka gibi bir oyuncuyu kim istemez ki?’ dedim. Real Madrid ile görüşmeler devam ediyor. ancak gerçekleşme ihtimali çok kolay görünmüyor. Olmazsa G.Saray zaten yoluna devam eder. Çok maliyetli bir transfer. G.Saray’ın geleceğini ipotek altına sokamam. Ancak genel çıkarlarımız bu transfere uygun değil” diye konuştu.

Sakatlığı nedeniyle geçen yıl forma şansı bulamayan ve Jose Mourinho’nun planlarında yer almayan Brezilyalı oyuncudan kendisine kulüp bulması istenirken talipleri arasında da ilk sırada eski kulübü Milan bulunuyor. Bonservisi için İtalyan ekibi, Real’in kapısını çalarken iki ekip arasında yapılan görüşmelerden bir türlü sonuç alınamadı.

Milan'ın yanı sıra G.Saray da Kaka için sırada beklerken bonservis bedeli 20 milyon Euro olan orta saha için Cimbom, kiralık formülünü devreye sokmak istiyor. Oyuncunun yıllık ücreti ise Aslan’ı en çok düşündüren konulardan biri.

Ali Dürüst: Haberim bile yok

Fatih Terim’in açıklamalarına rağmen sarı-kırmızılıların 2.başkanı Ali Dürüst, Kaka transferinden haberi olmadığını söyledi. Her transfer öncesinde sessizliğe bürünmesiyle bilinen Dürüst, “Kaka konusuyla ilgili en ufak bir bilgim yok.

Böyle bir transfer girişimi de var mı onu bile bilmiyorum. G.Saray’da Böyle bir durum söz konusu olsa benim de haberim olurdu. Ben de herkes gibi gazetelerden okuyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.