Terim'den Lugano hakkında önemli açıklamalar

Terim'den Lugano hakkında önemli açıklamalar

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Diego Lugano'nun transferi hakkında önemli açıklamalar yaptı...

GSTV'ye konuşan Fatih Terim , Tomas Ujfalusi'nin sakatlığı sonrası gündeme gelen stoper transferi konusunda şunları söyledi:

"LUGANO İLE HİÇBİR TEMASIMIZ YOK"

"Ujfalusi'nin sakatlığı üzücü. Çünkü önemli bir oyuncumuz Ujfa... 1 senedir oturmuş bir defansa sahip olduğumuzu düşündüğümüzde, bizim için önemli bir kayıp. Futbolda var böyle şeyler. Ama onun yerine oynayacak olan oyuncumuz da onun kadar görev yapacaktır. Sadece o değil Engin'i de kaybettik. Kısa sürede iki oyuncuyu kaybetmek büyük kayıp. Ama bunların üstesinden gelecek bir kadromuz var. Buradaki sorun, Ujfalusi'nin sakatlığı sonrası transferde birçok isimle adımızın anılması... Birçok arkadaşı transfer ettik! Birçoğu doğru değil bunların. 'Stoper alacağız' diye bir şey telaffuz etmedik. Kendi içimizde halledebilirsek halledeceğiz. Olmazsa dışarıdan alacağız. Lugano ile hiçbir temasımız yok. Teklifte bulunmadık. Herkes Galatasaray 'da oynamak istediğinden, adlarını duyurmak istiyorlar. Fakat doğru ismi biz telaffuz ederiz. Pazartesi saat 17.00'ye kadar liste vermemiz lazım. Pazartesi sabahından itibaren akşam 17.00'ye kadar zamanımız var. Temaslarımız sürüyor. Almayı da düşünüyoruz. Ümit ederim kafamızdaki oyuncuyu alırız. Fakat konuşulan isimlerin bizimle bir ilgisi yok. Kısa sürede ne yapacağız onu merak ediyorum herkes gibi ben de. Almış olmak için almayacağız. Mevcut oyuncularıma güveniyorum ama korkulu rüya da görmek istemiyorum."

"TÜRKİYE'NİN KİMSEYİ KÜÇÜMSEME HAKKI YOK"

Şampiyonlar Ligi'ndeki gruplarını da değerlendiren Terim "Futbolda kimsenin kimseyi küçük görme hakkı yok. Hele hele Türkiye'nin hiç hakkı olmadığını söylüyorum. Avrupa'da aldığınız kupaların müzenize sığmıyor olması lazım, böyle bir şey söylemek için. Ama böyle bir şey yok. Kura iyi. Fakat hiç istemediğimiz halde Bursaspor ve Trabzonspor elendi. İşi ciddiye almak lazım. O yüzden Galatasaray bu gayrıciddi yaklaşıma pek prim vermeyecektir. 'Rüya takım, hülya takım, şimdiden şampiyon' sözleri için erken. Güvenle yürüyoruz ama 'Bu gruptan elimizi kolumuzu sallamadan çıkarız' diye bir şey de yok. Bugün Cluj'u beğenmiyorlar; Basel'i iki maçta da yenmiş. Braga, Udinese'ye iki maçta da yenilmemiş. Burası Şampiyonlar Ligi. Gücün hangi seviyede olduğu çok açık. Hedefimiz grupta ilk 2'ye girmek. Avrupa'da ses getirmenin Galatasary için anlamını biliyorum. Umarım bu sene Avrupa'da seyahatlara çıkarız" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.