3 yıldızın üstü çizildi

3 yıldızın üstü çizildi

Büyükşehir Belediyespor şokuyla sezona başlayan Galatasaray'da moraller bozuldu.

Teknik Direktör Fatih Terim, ortaya koydukları etkisiz futbol nedeniyle kadroya erken neşter vurma kararı aldı.
Sarı-kırmızılı takımın, Olimpiyat Stadı'nda pozisyon üretmekte zorlanmasını dikkate alan Terim'in, Türk Telekom Arena'da Samsunspor ile oynanacak karşılaşmada ilk 11'de ciddi değişime gideceği öğrenildi.

Büyükşehir yenilgisi nedeniyle takıma verdiği izni iptal ederek dün saat 11.00'de oyuncularına antrenman yaptıran tecrübeli hocanın, performanslarından memnun kalmadığı Baros, Gökhan Zan ve Kazım'ı kulübeye çekeceği belirtildi.

Ujfalusi'yi defansın merkezine çekip, son maçta sürpriz şekilde sol içte görev verdiği Eboue'yi sağ bekte kullanmak isteyen Fatih Terim, savunmayı Eboue, Ujfalusi, Servet, Hakan Balta dörtlüsünden oluşturacak. Terim'in, Kazım'ın yerine Sabri'yi sağ içte düşündüğü, Yekta'yı ise orta alanda değerlendireceği ifade edildi.

Cim-Bom'un hocası, sol kanat için Albert Riera'nın antrenman eksiğini kapatmasını bekliyor. İspanyol yıldızın hazır duruma gelmemesi halinde bu bölgede Engin Baytar'a şans verecek olan Fatih Terim, Büyükşehir maçında oyundan alınmasına sinirlenip doğrudan soyunma odasına giden Baros'un yerine ise Elmander-Sercan ikilisinden birini tercih edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.