Galatasaray ikinci kez sarsıldı

Galatasaray ikinci kez sarsıldı

Rijkaard, Çek yıldızın transfer edilmesi için ısrar etti ama gelen haberler Galatasaray'ı üzdü

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a uzun süredir peşinde olduğu Arsenal'in Çek orta saha oyuncusu Tomas Rosicky'den kötü haber geldi.

Rosicky, ülke basınına yaptığı açıklamada, "Galatasaray'a ya da başka bir takıma gitmeyi düşünmüyorum" dedi.

İKİNCİ KEZ SARSILDI

Sarı-Kırmızılı yönetimin İngiltere’nin Arsenal takımında forma giyen Rosicky için son bir teklif daha yaptı. İlk görüşmelerde Rosicky için 5 milyon Euro teklif eden ancak olumlu cevap alamayan Sarı-Kırmızılılar, Rijkaard’ın ısrar etmesi sonucunda Arsenal’in kapısını ikinci kez çaldı. Galatasaray, bu sefer teklifini 5.5 milyon Euro’ya kadar yükseltip cevap beklemeye başlarken Rosicky'den gelen haberle adeta sarsıldı.

ARSENAL'DE ÇOK MUTLUYUM

2006 yılından beri Arsenal forması giyen Rosicky, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili olarak ülkesinde yayın yapan Sport.cz adlı internet sitesine konuşarak, "Bu tür spekülasyonları normal karşılıyorum. Futbol endüstrisinin içinde olan şeyler. Benimle ilgilenen tüm kulüplere teşekkür ediyorum çünkü bu beni yüceltiyor. Ancak tekrarlamak zorundayım ki, Arsenal'de olduğum için çok mutluyum. Kulübüm benim kalmamı istediği sürece başka bir kulübe gitmeyi düşünmüyorum. Bu nedenle, Galatasaray'a ya da başka bir takıma gitmeyeceğim. Tabii gelecekte neler göreceğimizi bilmiyorum" dedi.

MENAJERİ SÖYLEMİŞTİ

Ocak ayında Arsenal'le sözleşme yenileyen Rosicky'nin ağabeyi ve aynı zamanda menajeri olan Jiri Rosicky de yaptığı açıklamada yıldız futbolcunun Arsenal'de kalacağını ve transferinin söz konusu olmadığını söylemişti

Etiketler :