Galatasaray'dan Amrabat açıklaması

Galatasaray'dan Amrabat açıklaması

Galatasaray Kulübü, Kayserisporlu futbolcu Nordin Amrabat'la ilgili medyaya yansıyan haberler üzerine bir açıklama yayımladı.

arı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Galatasaray'ın centilmenlik dışı işlerle alakasının olamayacağı vurgulanırken, şu ifadelere yer verildi:

''Geçen sene devre arasında Amrabat'a olan ilgimizi Kayserispor Kulübü'ne bildirmiştik. Kendileri de bu futbolcuyu henüz satmaya veya kiralamaya niyetleri olmadığını, bir süre daha takımda kalmasını istediklerini söylemişlerdi. Biz de o açıklamalarından sonra ısrarcı olmadık. Bu tip iyi oyuncularla Galatasaray'ın ilgisinin olması, bu tip kaliteli oyuncuların da gelişimlerini Galatasaray'da aramaları çok doğaldır ve normal karşılanmalıdır. Ancak bir futbolcuGalatasaray'ın ne kadar ilgisini çekerse çeksin, kulübümüz kendi etik ve geleneklerinin dışına çıkmaz, Kayserispor Kulübü'nün açık rızası olmadan hiçbir oyuncusuna direk teklif götürmez. Bu bakımdan yanlış anlaşılmalara neden vermemek için bu konunun kamuoyu tarafından tüm açıklığıyla anlaşılmasını istiyoruz.''

Açıklamada ayrıca, Amrabat'ın Galatasaray'ın ilgisini çekebilecek bir isim olduğu da vurgulanırken, ''Ancak Kayserispor Kulübü'nün bilgisi ve onayı olmadan gündeme alınması söz konusu olamayacağı gibi, Galatasaray'ın önceliği, bütün kulüpler ile olan dostane ilişkilerini korumaktır'' denildi. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.