Galatasaray Kayseri'yi Geçemedi

Galatasaray Kayseri'yi Geçemedi

Aslan 10 kişi kalan Kayseri'ye takıldı. KAYSERİSPOR: 0 GALATASARAY:0

 

Aslan 10 kişi kalan Kayseri'ye takıldı. KAYSERİSPOR: 0 GALATASARAY:0

 

 

 

Aslan, zorlu Kayseri deplasmanında 1 puana razı oldu. Maça oldukça etkili başlayan Kayserispor, sağlı sollu ataklarla Galatasaray kalesine yüklenmeye başladı.

Yaşadığı forvet sıkıntısı nedeniyle ileride top tutmakta zorlanan G.Saray ise kısa paslarla rakip kalede pozisyon aradı. İlk yarıda rakibine oranla daha üstün bir oyun ortaya koyan ev sahibi Kayserispor, bir ara Galatasaray'ı adeta
kendi yarı sahasına hapsetti.

İleriye çıkmakta zorlanan Galatasaray'da savunma oyuncuları da geriden uzun toplarla oynamaya başlayınca topun hakimiyeti tamamen Kayserispor'un eline geçmiş oldu.

İlk yarının son anlarına doğru Galatasaray, rakip kalede baskıyı arttırsa da golü bulamadı. Sarı-Kırmızılılar,  son dakikada Arda Turan ile mutlak bir gol pozisyonundan daha yararlanamayınca iki takımda soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. 

İkinci yarıya iyi başlayan ise konuk ekip Galatasaray oldu. İlk 15 dakikalık bölümde rakip kalede büyük baskı kuran Sarı-Kırmızılılar golü bir türlü bulamadı.

64. dakikada Keita'ya yaptığı müdahale sonrası ikinci sarı kartını gören Hakan, Kayserispor'u 10 kişi bıraktı. Kayserispor'un 10 kişi kalmasından sonra Galatasaray'ın rakip kaleye yüklenmesi beklenirken, ev sahibi ekip geriye çekilmeden rakip kalede gol aramaya devam etti.

Son dakikaları müthiş bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada Galatasaray, 88. dakikada genç oyuncusu Emre Çolak ile girdiği pozisyondan golü bulamadı ve iki takımda sahadan bir puanla ayrıldı. 

Bu sonuçla Galatasaray puanını 43'e yükseltirken, Kayserispor ise puanını 39 yaptı.

 

 

 

Etiketler :