Galatasaray moral depoladı

Galatasaray moral depoladı

Trabzonspor deplasmanından kritik bir zaferle dönen Galatasaray, sezonun ilk iç saha galibiyetini aldı.. Konuk ettiği Gaziantepspor karşısında geriye düşen Aslan; Podolski ve Umut'un golleriyle kazandı, Astana maçı öncesi moral depoladı..

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray sahasında ağırladığı Gaziantepspor'u 2-1 mağlup etti.

9'da Muhammet'in golüyle şok yaşayan Aslan, 11'de Podolski ile bu gole yanıt verdi. İlk yarı 1-1 biterken maç boyunca kaçırdığı gollerle tepki alan Umut Bulut'un 56'daki sayısı Galatasaray'a galibiyeti getirdi. Cim Bom, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin oynanacağı bu kritik haftada kazanarak derin bir nefes aldı.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 11'e yükseltirken, Gaziantepspor ise 7 puanda kaldı.
 
 

Galatasaray: 2 - Gaziantepspor: 1

Stat: Türk Telekom Arena

Hakemler: Alper Ulusoy, Serkan Ok, Adil Sinem

Galatasaray: Muslera, Denayer, Semih Kaya, Hakan Kadir Balta, Carole, Rodriguez, Bilal Kısa, Podolski, Sneijder, Yasin Öztekin, Umut Bulut

Gaziantepspor: Karcemarskas, Barış Yardımcı, Vranjes, Elyasa Süme, Mehmet Sedef, Erdem Şen, Abuda, Orkan Çınar, Chibuike, Larsson, Muhammet Demir

Goller: Dk. 9 Muhammet Demir (Gaziantepspor), Dk. 11 Podolski, Dk. 56 Umut Bulut (Galatasaray)

Galatasaray - Gaziantepspor  
MAÇTAN NOTLAR
Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantepspor'u ağırlayan Galatasaray'ın ilk 11'inde, tek değişiklik oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligde son oynadıkları Trabzonspor karşılamasının ilk 11'inde, sakatlığı bulunan Burak Yılmaz dışında değişikliğe gitmedi. Burak Yılmaz'ın yokluğunda Hamzaoğlu, forvet hattında Umut Bulut'a görev verdi. Sarı-kırmızılı ekipte, kırmızı kart cezalısı durumundaki Selçuk İnan ile sakatlığı devam eden Hamit Altıntop da bu müsabakanın kadrosuna giremedi.   
 
EMRE ÇOLAK İLK 18'DE
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'e karşı oynadığı müsabakaya ilk 11'de başlayan ancak henüz ilk yarıda oyundan alınan Emre Çolak, Gaziantepspor maçının yedekleri arasında yer aldı. Atletico Madrid maçında oyunda alındığı esnada tribünlerin tepkisiyle karşılaşan, son oynanan Trabzonspor maçında ise kadroya dahil edilmeyen Emre Çolak, Gaziantepspor maçında yedek soyundu.

CHEDJOU KADRODA
Süper Lig'in 4. haftasında Konyaspor ile yapılan maçta sakatlık geçiren Aurelien Chedjou, tedavisinin tamamlanması sonrası yeniden maç kadrosuna girdi. Hafta içi antrenmanlara başlayan Kamerunlu oyuncu, Gaziantepspor maçına yedekler arasında başlayarak, 28 gün sonra yeniden takıma dahil oldu.

ANTEP KADROSUNDA TANIDIK İSİM
Gaziantepspor'un Galatasaray karşısına çıktığı 18 kişilik kadroda tanıdık bir isim dikkati çekti. Sarı-kırmızılı ekibin sezon başında Gaziatepspor'a kiralık olarak verdiği genç oyuncu Muhammed Alperen Uysal, bu müsabakanın yedekleri arasında yer aldı.

ALPASLAN DİKMEN UNUTULMADI
Galatasaray taraftar grubu ultrAslan'ın kurucusu Alpaslan Dikmen, vefatının 7. yılında unutulmadı. Geçirdiği bir trafik kazası sonucu 27 Eylül 2008 tarihinde 42 yaşında hayata veda eden Alpaslan Dikmen için karşılaşma öncesi stat skorbordunda özel görüntülere yer verildi ve Barış Manço'nun "Unutamadım seni"" şarkısı çalındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.