Hayalimdeyim 4. yıldızı takacağız

Hayalimdeyim 4. yıldızı takacağız

Büyük bir camiaya geldiğini ve büyük hedefler için mücadele edeceğini belirten milli oyuncu, 'Takım arkadaşlarım gibi ben de şampiyon olarak 4. yıldızı takıp tarih yazmak istiyorum' dedi.

Yeni transferi Olcan Adın, Galatasaray'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, 'Hayalini kurduğum takıma geldim' dedi. Dün sağlık kontrolünden geçen milli oyuncu iddialı açıklamalarda bulundu. G.Saray'a trans-

fer olarak hedeflerinden birini gerçekleştirdiğini belirten Olcan, 'Galatasaray'a transfer olduğum için çok mutluyum ve gururluyum. Hep hayallerimde Galatasaray'da oynamak vardı. Artık çalışma zamanı. Bir an önce kampa katılıp, takım arkadaşlarımla kaynaşıp yeni sezona hazırlanmak istiyorum' diye konuştu. Yeni sezonda 4. yıldızı takacaklarına inandığını vurgulayan Olcan, 'Biz bu sene 4. yıldızı takacağız. Bunu bütün takım arkadaşlarıma, hocama ve taraftarlarımıza güvenerek söylüyorum. Biz bu sene 4. yıldızı takacağız' diye konuştu.

DEVLER LİGİ AYRI BİR HEYECAN

Şampiyonlar Ligi ile ilgili olarak yöneltilen bir soru üzerine de Olcan, şunları söyledi: 'Daha önceki takımlarımda da Şampiyonlar Ligi kadrosunda bulunma fırsatım olmuştu. Ancak süre alamamıştım, UEFA Kupası'nda oynamıştım. Tabii ki Şampiyonlar Ligi ayrı bir heyecan, orada da başarılı olacağımıza inanıyorum. Çünkü G.Saray dünya çapında bir kulüp ve inanılmaz kalitede oyuncularımız var. Bu yüzden Şampiyonlar Ligi'nde olsun ligde olsun çok önemli başarılara imza atacağız diye düşünüyoruz.' Milli oyuncu, Fenerbahçe ile ilgili bir açıklama yapmadığını, sadece çok sevdiği bir sözü paylaştığını da ifade etti.

Bruma herkesi şaşırttı

Geçen sezon sakatlık nedeniyle fazla forma şansı bulamayan Bruma, Florya'da herkesi şaşırttı. Yeni sezona Portekiz'de hazırlanan genç futbolcu, fiziksel olarak büyük bir değişim yaşadı. Daha önce 54 kilo olan Bruma, farklı bir çalışma sonrasında 62 kiloya çıktı. Bruma'nın kulüp doktoru Yener İnce'nin programına göre çalıştığı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.