Galatasaray'dan Quaresma bombası!

Galatasaray'dan Quaresma bombası!

Beşiktaş'ta bileti kesilen Quaresma'nın Galatasaray'ın radarında olduğu iddia edildi. Amrabat'a 7.5 milyon Euro teklif eden Cim Bom, çok daha uygun maliyetlerle bu transferi bitirip, dünya yıldızına Sarı-Kırmızılı formayı giydirmek için pusuda

Transferde Dany ve Umut Bulut gibi iki önemli oyuncuyla anlaşan Galatasaray’ın gündemine flaş bir isim daha girdi.

Fanatik gazetesinden yer alan habere göre; 7.5 milyon Euro önerdiği Amrabat’ın transferini bitiremeyen Sarı-Kırmızılılar, Ricardo Quaresma’yı listeye aldı.

Beşiktaş’ın yeni hocası Samet Aybaba’nın, “Kamp kadrosunda yer almayabilir” sözleriyle kapıyı gösterdiği Portekizli’nin Cim Bom’a önerildiği ortaya çıktı.

'Problemli' olarak kabul edilen Amrabat tartışıldığında, "Benim için sorunlu oyuncu yoktur. Burası Galatasaray, her futbolcuyla çalışırım, hepsinden de istediğim verimi alırım" diyen Terim’in, Quaresma’ya da aynı bakış açısıyla yaklaşması bekleniyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin, Q7’nin menacerlerinden gelecek olan teklif paketini İmparator ile paylaşacağı, şartların astronomik boyutlara ulaşmaması halinde yıldız futbolcunun 2012-2013’te Arena’da parlayacağı öğrenildi. Şu an ülkesi Portekiz’de tatilde olan Quaresma ile Beşiktaş Yönetimi’nin yapacağı kritik görüşmenin hafta başında gerçekleşmesi, sonra da Galatasaray işinin tam anlamıyla netleşmesi planlanıyor.

Cim Bom'a gelebilir çünkü...

Beşiktaş’ta hem mutsuz hem de istenmeyen adam haline gelen Quaresma’ya şu ana kadar sadece bazı Rus, Arap ve Portekiz takımlarının ilgi gösterdiği biliniyor. Ancak Galatasaray, yıldız futbolcu için çok daha cazip. Piyasasını bitirmemek için Rus ve Arap dünyasına sıcak bakmayan Q7’ye ülkesinden gelen teklifler de özellikle ekonomik açıdan Türkiye’de kazandığı paraların hayli altında. Parasal koşulları ve Devler Ligi gibi büyük bir artı göz önüne alınırsa Quaresma’nın Sarı-Kırmızılılar’a ‘evet’ demesine kesin gözüyle bakılıyor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.