''Galatasaray ruhunu kaybetmiş'

''Galatasaray ruhunu kaybetmiş'

Antalyasporlu futbolcu Necati Ateş, Galatasaray'ı 2-1 yenmiş olmalarından dolayı duydukları mutluluğu dile getirirken, sarı-kırmızılı takım için de ilginç değerlendirmelerde bulundu.

 

Necati, maç sonrası yaptığı açıklamada, özellikle bu sezon form grafiğinin yükseldiğini aktarırken, eski takımı Galatasaray'da kalmış olması halinde daha farklı durumda bulunacağını ileri sürerek, ''Ben Galatasaray'da dursaydım mutlaka her şey daha farklı olurdu. Onlar öyle istedi, ben de kendi işime devam ettim'' dedi.

Antalyaspor forması giyiyor olmaktan duyduğu memnuniyeti vurgulayan Necati, sarı-kırmızılı takım için, ''Galatasaray'ı ruhunu kaybetmiş gibi görüyorum. Benim zamanımda böyle kimse Ali Sami Yen'e gelip, rahat maç kazanamıyordu'' ifadelerini kullandı.

Öte yandan, maçın 90. dakikasında oyuna girer girmez galibiyet golüne imza atan Antalyasporlu Veysel ise ''Bugün topla ilk buluşmamda golü attım. Futbolda son dakikalarda gol yemek ne kadar kötüyse, atmak da bir o kadar güzel. Son haftalarda iyi galibiyetler alıyoruz'' diye konuştu

Etiketler :