Galatasaray taraftarı Rize maçına gitmiyor

Galatasaray taraftarı Rize maçına gitmiyor

Galatasaray taraftarı, Cumartesi günü Çaykur Rizespor ile Türk Telekom Arena'da oynanacak olan maçı boykot etmeye hazırlanıyor.

 

Galatasaray Spor Kulübü'nün teknik direktör Fatih Terim'in görevine son vermesi, sarı-kırmızılıtaraftarları adeta çileden çıkarttı. Fatih Terim'in görevine son verildiğinin açıklanmasınınardından Terim'in Tarabya'daki evine adeta çıkarma yapan sarı-kırmızılı taraftarlar, başkan Ünal Aysal ve ekibini istifaya davet etti. Sarı-kırmızılı taraftarların hedefinde başkan Ünal Aysal'ın yanı sıra sportif koordinatörü Bülent Tulun vardı. Tulun ile Terim'in daha öncedenyaşadığı sürtüşmeleri unutmayan sarı-kırmızılı taraftarlar, Tulun aleyhine sert tezahüratlar yaparak tepkisini ortaya koydu.

Fatih Terim'in evine giderek Terim'e 'yanındayız' mesajı veren sarı-kırmızılı taraftarlar, Cumartesi günü Türk Telekom Arena'da oynanacak olan Çaykur Rizespor maçında da dev bir protestoya hazırlanıyor. 45 bin kombinenin satıldığı Türk Telekom Arena'ya gidilmemesi için kampanya başlatan sarı-kırmızılı taraftarlar, mikro blog sitesi üzerinden de #boykot ederiz, #FatihTerimGeriDönsün, #Yönetimistifa, #ÜnalAysalİstifa, #BizimleKalİmparatorFatihTERİM hashtagi ile Terim'e destek mesajları yağdırmaya başladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.