Galatasaray'dan TFF'ye şok suçlama!

Galatasaray'dan TFF'ye şok suçlama!

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, TFF'nin 28. haftada F.Bahçe ile oynayacakları derbi maçı seyircisiz oynatmak için plan yaptığını iddia etti.

G.Saray'da basın sözcüsü Şükrü Ergün, Türkiye Futbol Federasyonu'na yönelik bomba gibi açıklamalar yaptı. Federasyonu, TT Arena'da Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi plan yaptığını dile getiren Ergün, "Rize deplasmanında kötü tezahürattan ötürü bize 150 bin lira ceza verilmesinin altında başka nedenler yatıyor. Bu ceza sonrası Galatasaray'ın üzerine uzun vadeli bir oyun oynandığına tamamen ikna olduk. Başkanımız Ünal Aysal da bu konuya değinmişti. 2011-12 sezonunda play-off gibi saçma bir sistemle önümüzü kesmek istediler ama beceremediler. Geçen yıl hocamız Fatih Terim'e 11 maç, oyuncularımıza da 4-5 maçlık ağır cezalar verdiler. Yine amaçlarına ulaşamadılar. Bu sene başında da kanunsuz bir yabancı kısıtlaması yaptılar" diye konuştu.

PLANLARINI BİLİYORUZ

Galatasaray taraftarına teşekkür edilmesi gerektiğini vurgulayan Ergün, "Bizim sahamızda küfür olmuyor. Başka bir sahada edilen küfür için bize ceza verildi. Şu anda seyircisiz oynama cezasıyla karşı karşıyayız. TFF'nin tarafsızlığından şüphe ediyoruz. Yönetim olarak çok eminiz. F.Bahçe ile evimizde yapacağımız maçı seyircisiz oynatmayı planlıyorlar" ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.