Galatasaray imza aşamasına geldi

Galatasaray imza aşamasına geldi

İtalyanların dünyaca ünlü kalecisi Gianluigi Buffon transferinde çıkmaza giren ve bu gelişmenin üzerine Lazio'nun Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'yı gündemine alan Galatasaray, 24 yaşındaki futbolcu ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray yönetimi, çıkmaza girdiği Buffon transferinden sonra yöneldiği Fernando Muslera'da imza aşamasına geldi.

Galatasaray kaleyi sağlama alıyor....
Sarı kırmızılı kulübün öncelikle hedefi kaleci transferini gerçekleştirmek ve ardından diğer mevkilerin eksikliklerini gidermek.
Başkan Ünal Aysal ve yönetimi göreve geldikten kısa bir süre içinde İsveçli golcü Elmander ve Trabzonspor’un yıldızı Selçuk İnan’ı sarı kırmızılı renklere bağlayarak transfere yıldırım gibi bir başlangıç  yapmıştı. Ancak aradan geçen 10 günlük sürede transferin devamı gelmeyince sarı kırmızılı taraftarların transfer beklentisi artmaya başladı. 10 gün süren sessizliğin ardından sarı kırmızılı kulübün transferdeki bombaları yeniden patlamaya başlayacak gibi. Öncelikli hedef ise Lazio’nun Uruguay asıllı file bekçisi Fernando Muslera. 24 yaşındaki Muslera’nın gelecek sezon sezleşmesinin sona erecek olması nedeni ile Lazio’nun Muslera’nın satışından para kazanmak amacıyla bu transfere onay verdiği öğrenildi. Bu sezon Lazio forması ile 36 maçta forma giyen Muslera’nın transferinin gerçekleşmesinin an meselesi olduğu bildirildi.

Güney Afrika'nın evsahipliği yaptığı 2010 Dünya Kupası'nda ülkesi Uruguay ile 3.lük yaşayan Muslera, Diego Forlan ile birlikte organizasyonda ülkeleri adına en dikkat çeken isimlerden bir tanesiydi.

İtalyan kulübü ise, sarı kırmızılılarda forma giyen Lorik Cana'yı kadrosuna katmak istiyor. Arnavut futbolcu ile imza aşamasına gelen Lazio ile Galatasaray kulüpleri, her iki transferi de ayrı ayrı değerlendirirken, transferi takas yollu sonlandırmaya yanaşmıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.