Ünal Aysal Galatasaray'ın yeni hocasını açıkladı

Ünal Aysal Galatasaray'ın yeni hocasını açıkladı

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yeni teknik direktör Cesare Prandellinin Pazartesi günü takımın başında olacağını söyledi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, takımın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. GS TV'ye telefonla bağlanan Ünal Aysal, "Cesare Prandelli pazartesi günü takımın başında olacak. Sezonu oyuncularla birlikte açacak" dedi.



"PRANDELLİ BAŞARIYA AÇ BİR HOCA"

Cesare Prandelli ile İtalya Milli Takımı'nın başında olduğu dönemde irtibata geçtiklerini belirten Aysal "Hoca, İtalya'da kontrat altında olduğu için direkt resmi bir görüşme yapamamıştık. Fakat kontratın iptalinden sonra resmi görüşmeleri başlattık. Cesare Prandelli bizim koyduğumuz kriterlerin tamamına sahip. Cesur, çalışkan, disiplinli ve başarıya aç. Bizim için cazip bir hedefti. Bu şekilde görüşmelere başladık. 1-2 gün içinde bu transferi resmen açıklarız. Bu sene taraftarlarımıza lig şampiyonluğunu rahatça vadedebilirim. Hocamız pazartesi günü takımın başında olacak. Sezonu oyuncularla birlikte açacak" dedi.

"OLCAN'I BUGÜN BİTİRİYORUZ"

Transfer konusuna da değinen Aysal "Galatasaray'ın bu sezon çok büyük bir transfer çalışması yok. Olcan Adın'ın transferini bugün bitiriyoruz. Yeni hocamız ekstra bir transfer istemedi. Zaten yabancı kısıtlaması sorunu söz konusu. Görüşmelerde bunu da konuştuk. Büyük bir transfer olacağını sanmıyorum. Ama hocamız isterse 1-2 transfer yaparız belki" diye konuştu.

ALMEİDA KONUSU

Hugo Almeida ile görüştüklerini doğrulayan Galatasaray Başkanı "Almeida ile böyle bir kontağımız oldu. Fakat hocamızın öncelikli listesinde Almeida yok. Mevlüt konusunda ise hocamızı bekleyeceğiz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.