Galatasaray'da bir skandal daha

Galatasaray'da bir skandal daha

"Terim, Fenerbahçe'yi çalıştırsın" diyerek şimşekleri üzerine çeken Adnan Nas'ın bir skandalı daha ortaya çıktı

Real Madrid maçının ardından, protokol tribününde Fatih Terim için sarfetmiş olduğu "Terim, Fenerbahçe'yi de çalıştırsın" sözleri gündeme bomba gibi düşen yönetici Adnan Nas'ın karşılaşmadan sonra G.Saraylı üyelerden bazıları ile maç hakkında konuşan eski 2. başkan Ali Dürüst ve eski yönetici Abdürrahim Albayrak'ın yanına gidip "Ne o, tebrikleri mi kabul ediyorsunuz?" diyerek, ikinci büyük skandala imza attığı ortaya çıktı.

ÜYELER ARAYA GİRDİ
Habertürk'ün haberine göre; Karşılaşma sonrasında, protokol tribününde maçı izleyen bir kulüp üyesinin Fatih Terim'in yanına giderek, yönetici Adnan Nas'ın kendisi hakkında sarfettiği sözleri aktarması ile ortaya çıkan kriz, Nas'ın Terim'e yakınlığı ile bilinen iki eski yöneticiye karşı sarfettiği sözlerle yeni bir boyut kazandı. Adnan Nas'ın protokol tribününde Fatih Terim'i hedef alan bu sözlerinin ardından hızını alamayarak, bu kez de bir köşede arkadaşlarıyla sohbet eden Ali Dürüst ve Albayrak'a laf atıp "Tebrikleri mi kabul ediyorsunuz?" dediği, Dürüst'ün ise Nas'ın bu sözlerine sert bir şekilde karşılık vererek "Ne diyorsun sen?" diye çıkıştığı belirtildi. İkili arasındaki tartışma daha fazla büyümeden, araya giren üyelerce engellendi. Dürüst ve Albayrak daha sonra soyunma odasına kadar inerek, dostları olan Terim'i mağlubiyetten ötürü teselli etti.

Ali Dürüst: Her lafına dikkat edeceksin
G.Saray eski 2. Başkanı Ali Dürüst, birlikte de çalıştıkları Adnan Nas'ın "Terim, F.Bahçe'ye gitsin" sözüne ağır yanıt verdi. Dürüst, "Protokol tribününde kullanacağın her lafa dikkat edeceksin. Demeç olsaydı, bu kadar olmazdı. Böyle bir ifade olamaz. Bir an önce toparlanmak için bir şey yapılması şart. Başkan Ünal Aysal'ın sitede yaptığı açıklama güzel. İyi şeyler söylemiş. Ancak bu yönetim içerisinde de yapılmalı" ifadelerini kullandı.

Faruk Süren: Nas saçmalamış
Eski başkanlardan Faruk Süren, Adnan Nas'ın "F.Bahçe'yi de çalıştırsın" sözüne sert tepki gösterip "Maksadını aşmış" dedi. Süren şöyle konuştu: "Nas saçmalamış, maksadını aşmış. Neden F.Bahçe'ye gitsin? Madem itiraz ediyor, bunu yönetimde söylemeli. Orda burada değil. Yenilince mi aklına geliyor? Eğer başkan Ünal Aysal bu işe müdahale etmezse, kopar. Ancak başkanın tecrübesi zayıf. Zaten tecrübeli isimleri de yönetimden gönderdi."

Şükrü Ergün: Çok hoş karşılamamak gerekir
Kulüp sözcüsü Şükrü Ergün, Adnan Nas'ın R.Madrid maçında kullandığı "Terim, Fenerbahçe'ye gitsin" sözüne tepki gösterdi. Ergün, dün NTV Spor'a verdiği röportajda, "Yenilginin şoku içerisinde, duygusal bir tepki olarak ortaya konmuştur. Ancak Adnan Nas'ın bu sözlerini çok da hoş karşılamamak gerekir" diyerek yönetici arkadaşını eleştirdi.INTERNETHABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.