Fatih Terim Savaş Açtı!

Fatih Terim Savaş Açtı!

Galatasaray'dan ayrılan Fatih Terim, hakkında yapılan yayınlar nedeniyle RTÜK'e şikayette bulunurken, "iftira ve kişilik haklarını zedelediği" için bazı televizyonlar ve başta Rasim Ozan Kütahyalı olmak üzere dava açtı.

Fatih Terim, Galatasaray'dan ayrılış süreci ve ayrılığının hemen ardından televizyon programlarında hakkında söylenen sözler ve iddialar için dokuz dava açtı. Radyospor'a konuşan Terim'in avukatı Rezan Epözdemir, RTÜK ve savcılık nezdinden 9 dava açtıklarını ve devamının geleceğini söyledi.

Terim'in Galatasaray'dan ayrılığı sırasında ve ayrılığının ardından hakkında yapılan tüm yayınları takip ettiklerini ifade eden Epözdemir, Beyaz TV'de Rasim Ozan Kütahyalı'nın Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Fatih Terim arasında geçen telefon mesajlarını yayınladığı için incelemelerin devam ettiğini ve gerekirse dava açacaklarını söyledi.

Rezan Epözdemir şöyle konuştu: "Bundan önceki programlarda Terim'e yönelik iftira içeren, kötü niyetli yayınlar, basın yoluyla hakaret nedeniyle savcılığa başvurumuzu yaptık, tazminat için başvurduk. Bugüne kadar dokuz dava açtık. Ayrıca RTÜK'e şikayetlerimizi yaptık. Kişiler hakkında konuşmak doğru değil ama daha önce Ahmet Çakar'a dava açmıştık. Aysal ile Terim arasında geçen mesajların yayımlanması nedeniyle gereken incelemeleri yapıyoruz. Gerekirse davayı açacağız."

AYSAL'A DAVA AÇILACAK MI?

Epözdemir, Rasim Ozan Kütahyalı telefon mesajlarını Ünal Aysal'dan aldığını söyledi, Aysal'a dava açacak mısınız sorusu üzerineyse, "Böyle bir düşüncemiz yok. Aysal'a dava açmayı düşünmüyoruz" diye yanıt verdi.

(radyospor)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.