Galatasaray'dan flaş Burak Yılmaz kararı!

Galatasaray'dan flaş Burak Yılmaz kararı!

West Ham'ın Burak için yaptığı teklifi geri çeviren G.Saray, bu kez tecrübeli futbolcuyu iyi bir para karşılığında elden çıkarma kararı verdi.

Uzun süredir kadrosunu 1 ya da 2 golcüyle güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray, UEFA’dan gelen baskı nedeniyle zor günler geçiriyor. Sezon başında Burak Yılmaz için West Ham’dan gelen 10 milyon Euro’luk teklifi geri çeviren Sarı-Kırmızılılar, bu hamle nedeniyle oldukça pişman. Yeni transferler için kaynak yaratmakta zorlanan Galatasaray Yönetimi, iyi bir para karşılığında bu kez Burak’ı elden çıkarmanın formülünü arıyor. İngilizler’in tecrübeli futbolcuya olan ilgisi nedeniyle, West Ham’dan ikinci bir teklif daha bekleniyor.

ÇİNLİLER’İ GERİ ÇEVİRDİ

Burak’a kısa süre önce Çin kulübü Shanhgai Shenhua talip olmuş, Galatasaray’a 10 milyon Euro, oyuncuya da senelik 5 milyon Euro önerilmişti. Ancak Burak Yılmaz, Galatasaray’da yıllık 4 milyon Euro civarında gelir elde ettiği için, Çin’e gitme fikrine sıcak bakmamıştı. Golcü oyuncunun, yeni bir West Ham teklifine ne cevap vereceği merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.