Selçuk: Şener'in yerinde olsam..

Selçuk: Şener'in yerinde olsam..

Galatasaray'ın yeni transferi Selçuk İnan, daha önce ''Trabzonspor'dan başka takımda oynamam'' şeklinde bir açıklaması olmadığını ifade ederek, ''Kimseyi satmadım'' dedi.

Galatasaray'ın yeni transferi Selçuk İnan, daha önce ''Trabzonspor'dan başka takımda oynamam'' şeklinde bir açıklaması olmadığını ifade ederek, ''Kimseyi satmadım'' dedi.

Tatilini Çeşme'de geçiren Selçuk İnan, Lig Tv'ye yaptığı açıklamada, eski takım arkadaşı Burak Yılmaz ile tatili birlikte geçirdiklerini dile getirdi. Burak'ın ''Selçuk'u arayacağız'' şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine Selçuk İnan, ''Öncelikle bu açıklaması nedeniyle teşekkür ediyorum. Burak benim kardeşim gibi. 15 yıldır beraberiz. Çok iyi anlaşıyoruz. Burak'ın ne bana ne de bir başkasına ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Çok iyi durumda. Bir takımı tek başına götürebilecek kapasitede bir oyuncu. Çok zorlanacağını düşünmüyorum'' ifadelerini kullandı.

''Trabzonspor seni arar mı'' şeklindeki soru üzerine ise milli futbolcu, ''İlerleyen zamanlarda göreceğiz. İnşallah beni aramazlar'' dedi.

Trabzonspor'dan kendisiyle birlikte 5 oyuncunun ayrıldığını, bunun bordo-mavili ekibi zorlayabileceğini belirten Selçuk İnan, ''Trabzonspor büyük bir camia. Kan kayıplarını çabuk atlatacağına inanıyorum'' diye konuştu.    

Transfer sürecine ilişkin soru üzerine ise Selçuk İnan, şunları söyledi:

''Benim önceliğim Avrupa'ydı. Gerçekten de bekledim. Menajerler teklifleri getirdi ama maddi manevi açıdan beni tatmin etmediği için Türkiye'de kalmaya karar verdim. İstediğim seviyedeki takımlardan teklif gelseydi Avrupa'da bir kulüpte oynamayı isterdim.

Ben hiç bir zaman 'Trabzonspor'dan başka takımda oynamam' demedim. Benim böyle şeyler söylemediğimi başta teknik direktörümüz Şenol Güneş olmak üzere herkes biliyor. Böyle bir şey söylemiş olsaydım, gerçekten çıkar söylerdim.''


-''KİMSEYİ KANDIRMADIM, OYALAMADIM''-


Bazı gazetelerde Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in kendisi için, ''Onun karakterini gördük'' şeklinde açıklamalarını okuduğunu dile getiren Selçuk İnan, ''Öyle bir adam olmadığımı belki de en iyi bilen kişi Sadri Şener'dir'' dedi.

''Sadri Şener'e kırgın mısın'' şeklindeki soruya ise Selçuk İnan, şöyle yanıt verdi:

''Kırgın değilim. O bana belki kırgındır. Üzgün olabilir. Ben onun yerinde olsam, benim gibi futbolcuyu kaybetseydim, ben de üzülürüm. Eğer gazetelerde yazıldığı gibi şeyler söylediyse, bence ertesi gün pişman olmuştur. Çünkü ben Trabzonspor'da kimseyi kırmadım, kimseyi de satmadım. 3 yıllık bir sözleşmem vardı. Hemen hemen tüm maçlarda oynadım. Sakat sakat da oynadım, hasta hasta da oynadım. Kimseyi kandırmadım. Kimseyi oyalamadım. Gazetelerde, televizyonlarda 'Fenerbahçe ile Galatasaray ile anlaştı, Avrupa'ya gitti' gibi spekülasyonlar oldu. Ancak ben düzgün bir şekilde hocamla da yöneticilerimizle de konuştum.''

Trabzonspor'da bulunduğu dönemde hiç bir sorun yaşamadığını, Trabzonsporlu taraftarları da çok sevdiğini kaydeden Selçuk İnan, ''Onlar da benim nasıl bir adam olduğumu biliyorlar'' dedi.

 Teknik direktörü Şenol Güneş'in kendisine her zaman baba gibi davrandığını ifade eden Selçuk İnan, Güneş ve ekibiyle ayrıldığı için de üzüldüğünü dile getirdi.

Türkiye'de Galatasaray'ın kendisinin tercihi olduğunu, bu kararında teknik direktör Fatih Terim ve Hasan Şaş'ın etkili olduğunu ifade eden Selçuk İnan, Galatasaray kariyeri için ise ''Beklentiler çok büyük. Galatasaray büyük bir camia. Avrupa'da da başarıları olan bir takım. Bu başarıları yakalamak için elimden geleni yapacağım... Çok önemli isimler geldi. Reyes de yıldız bir oyuncu. Olursa çok iyi olacak'' dedi.

Yurt dışına transferi gündemde olan Arda Turan'ın bu yıl Galatasaray'da kalacağına inandığını ifade eden Selçuk İnan, ''Açıkçası Arda'nın kalacağına inanıyorum. Arda çok önemli bir oyuncu. Hedefe oynuyorsanız elinizdeki en iyi adamı vermek, değişik geliyor. Giderse de gurur duyarım. Gitmezse çok iyi işler yapabileceğine inanıyorum. Çok önemli takımın olmazsa olmazı bir oyuncu'' diye konuştu.  

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın çok iyi bir stat olduğunu ve seyircisiz olmasına rağmen çıktığı ilk maçta kendisini çok heyecanlandırdığını dile getiren Selçuk İnan, taraftarlarının desteğiyle başarıya ulaşacaklarına inandığını ifade etti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.