G.Antep'te Mossad Parmağı!

G.Antep'te Mossad Parmağı!

Gaziantep 'te terör örgütü PKK tarafından Bayramın 2.inci günü gerçekleştirilen ve 9 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırı ile ilgili Milli Görüş camiasına yanıklığıyla bilinen 'GençlikGeliyor' adlı Mail Grup Gaziantep Temsilcisi M.Muzaffer Kaya ilg

PKK terör örgütünün henüz üstlenmediği patlamayla ilgili önemli değerlendirmede bulunan M.Muzaffer KAYA, Saldırının ana sorumlusu olarak her ne kadar PKK terör örgütü görülsede olayın Mossad-PKK organizeli olabileceği şuphesinin bulunduğunu söyledi.
 
OLAY KÜRT BÖLGESİNDE GERÇEKLEŞTİ
 
Kürt nufusunun yoğunlukta olduğu Gaziantep/Şehitkamil karşıyaka bölgesinde gerçekleştirilen bombalı saldırının olası bir KÜRT-TÜRK çatışmasını körüklemeye yönelik olduğunu belirten kaya, açıklamasının devamında ;" Saldırı'nın hemen sonrasında bir grup provakatör tarafından halk galeyana getirilerek, olay mahalinin yakınında bulunan BDP ilçe binasının ateşe verilmesi tamamıyla provakatif bir eylem olduğunun göstergesidir. İlçe binasını ateşe verilerek kürt halkını tahrik etmek isteyen grup, bu şekilde bir kürt-türk çatışmasının fitilini ateşleyeceklerdi." dedi.
 
EYLEM PKK-MOSSAD ORTAK YAPIMI
 
Saldırı'nın PKK-MOSSAD ortak yapımı olabileceğini savunan KAYA,;" Suriye'de yaşanan iç karışıklıktan nemalanan siyonizm/israil, Türkiye'de de bir kaos ortamı oluşturarak sinsi ve hain planlarına ulaşma niyetinde olabilirler. Bu yüzden bu çirkin eylemi daha geniş bir çerçevede değerlendirmek gerekir. Bu çirkin ve hain sadırının arkasında ki dış güçlere bakmak lazım ve biran evvel deşifre etmek lazım" dedi.
 
TÜRKİYE'Yİ IRAK'A ÇEVİRMEK İSTİYORLAR
 
Bu tür hain ve sinsi eylemlerin benzerine IRAK'ta çok rastlandığını belirten M.Muzaffer KAYA, "Sivil ve masum halkın hedef alınması gibi buna benzer eylemler komşumuz IRAK'ta çok şahit olduğumuz eylemlerdir. Bu sebeple bu eylem tamamıyla siyonizm ve mossad kokuyor. Bomba yüklü araçları, masum ve sivil halkın yoğunlukta olduğu bölgelerde patlatmak işini en israil gerçekleştirmektedir.  " açıklamasında bulundu.
 
GençlikGeliyor / HABER MERKEZİ - Ubeydullah ASLAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.