Gazi İİBF’de Buruk Bayram

Gazi İİBF’de Buruk Bayram

Yaz okulu sınav programı nedeniyle binlerce öğrenci mağdur oldu.

 Ramazan Bayramı’nın coşkusu tüm yurtta hissedilirken, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri bu bayramı buruk geçiriyor. Gazi İİBF Öğrenci İşleri, yaz okulu öğrencilerine Gazili olmanın ayrıcalığını bir kez daha yaşattı!

 Gazi İİBF’de  bu yıl yaz okulu finallerinin 22-24 Ağustos tarihleri arasında yapılacağı açıklandı. Yaz okulu sınavlarının Ramazan Bayramı’ndan hemen sonra yapılacak olması öğrencilerin bayram sevincini kursağında bıraktı. Yaz okulu finallerine çalışmak için memleketlerine gidemeyen Gazi İİBF öğrencileri, bu bayramı ailelerinden uzakta geçiriyor (Yaz okulu finallerinin üç gün ile sınırlı tutulması nedeniyle bazı öğrencilerin aynı gün içinde 3 sınavı var). Yaz okulu finallerinin daha ileri bir tarihte yapılmasını isteyen ancak olumsuz yanıt ile karşılaşan öğrenciler, Ankara'da ders kitaplarıyla başbaşa bir bayram geçiriyor.

 Yaz okulu finallerinin bayramdan hemen sonra yapılmasına anlam veremeyen Gazi İİBF öğrencileri, akademik takvim hazırlanırken daha şuurlu davranılmasını istiyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.