"Şehit haberleri gelirken tatil yapamam"

"Şehit haberleri gelirken tatil yapamam"

Gazilerle iftar yemeğinde bir araya gelen Necdet Özel, gelen şehit haberleri nedeniyle bu yıl da tatil yapmayı düşünmediğini söyledi..

Gazilerle iftar yemeğinde bir araya gelen Necdet Özel, bu yıl da tatil yapmayı düşünmediğini söyledi.. Eşi Kamuran Özel ile birlikte Ankara Garnizonu'nda bulunan gaziler ve ailelerine iftar yemeği veren Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel'in, gazilerle yaptığı sohbetin ayrıntılarına ulaşıldı..
 
BU YIL DA TATİL DÜŞÜNMÜYORUM
Vatan Gazetesi'nden Levent İçgen'in haberine göre, Org. Özel'in, gazilere, "Şehit haberlerinin geldiği böyle ortamlarda ben tatil yapmam. Bu yıl da tatil yapmayı düşünmüyorum" dediği öğrenildi. Org. Özel'in, 2 askerin şehit düştüğü Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki patlamayla ilgili gazilere bilgi vererek, "Çalı dibine konan bir mayının patlatılması nedeniyle 2 şehit verdik. Bu olayın kırsalda değil de şehirde meydana gelmesi bizi daha çok üzdü" ifadesini kullandığı öğrenildi.
 
İFTARDA DUYGUSAL ANLAR
Basına kapalı yapılan iftarda, GATA Komutanlığı ile TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Başkanlığı'nda tedavi gören malul gaziler, iç güvenlik harekatında yaralananlar ve Ankara Garnizonu'nda ikamet eden 258 gazi ve aileleri hazır bulundu. İftarda, başta Org. Özel ve eşi Kamuran Özel olmak üzere kuvvet komutanları ve general-amiraller ayrı ayrı masalarda gazi ve aileleriyle oturdu. İftarda duygusal anlar da yaşandı. Genelkurmay Başkanı Org. Özel'in, patlama sonucu gözlerini kaybeden bir gaziyle kucaklaşması ve Kamuran Özel'in, bir gazi çocuğunu kucağına alıp sevmesi dikkat çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.