Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde K.S. festivali

Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde K.S. festivali

Şair, Yazar ve aynı zamanda Şiir Yorumcusu olan Ahmet Rıza Korkut, 9-11 Mayıs 3. Bilim, Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri çerçevesinde Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi'ne gitti.

Şair, Yazar ve aynı zamanda Şiir Yorumcusu olan Ahmet Rıza Korkut, 9-11 Mayıs 3. Bilim, Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri çerçevesinde Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi'ne gitti.  Hasan Kaçan, Fırat Tanış, ve Kurtlar Vadisi Sürpriz Dizi Oyuncularıyla birlikte katıldığı programa Söyleşi ve Şiirleriyle renk katan Korkut, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Gaziantep'e kendisine göstermiş olduğu yakın ilgi ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

 Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde geleceğin umudu olan kıymetli genç arkadaşlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Ahmet Rıza Korkut, Gaziantep ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin üniversite okumak isteyen gençler için öncelikli olarak değerlendirmesi gereken güzide şehir ve üniversitelerden birisi olduğunun altını çizdi.

Ahmet Rıza Korkut, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Abdullah Tahir Okyay tarafından havaalanına kadar uğurlandı. Yapımı birkaç aya kadar tamamlanacak olan yaklaşık 1200 kişilik Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kültür Merkezi'nde önümüzdeki dönem bir dinleti, imza günü ve söyleşi yapmak için tekrar davet aldığını belirten Korkut, çıkacak olan yeni kitabı "Seni Seven O Mal Benim" için bu güzide okulda bir imza günü yapmaktan gurur duyacağını belirterek, kendisini uğurlayan Sayın Okyay'a nezaketinden dolayı ayrıca teşekkür etti.

nefesyapim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.