PKK nasıl karartma yapıyor?

PKK nasıl karartma yapıyor?

PKK ve BDP Şemdinli'de ölüme gönderilen 14 yaşındaki çocukların halk tarafından hesabının sorulmasını engellemek için nasıl karartma yapıyor?

Gaziantep'te 9 sivil vatandaşımızın hayatını kaybettiği bombalı saldırıyı Türk-Kürt kardeşliğine terör örgütü tarafından çirkin bir tuzak, oyun olarak değerlendiren Zaman'dan Ali Akkuş, Gaziantep saldırısından hareketle Şemdinli'de yaşananlara ilişkin önemli tespitlerde bulundu.

BDP'lilerin Şemdinli'de yaşananlarla ilgili bilinçli bir karartma uyguladıklarını belirten Akkuş, Hükümet'ten gelen Şemdinli'de öldürülen terörist sayısına PKK'dan bir tepki gelmemesine dikkat çekti.

Daha önce her operasyon sonrası devlet tarafından açıklanan PKK'lı sayısını yalanyalan ve rakamları küçük göstermeye çalışan örgütün, BDP'nin bu tavrı ilginç bulundu. Zira dağdan gelen her cesedi, şehirleri yakmak için kullanan PKK ve BDP, bu kadar kayba rağmen, geçmişe göre farklı bir tutum sergiliyor.

PKK ve BDP'nin bu tavrında Şemdinli'de 13-14 yaşlarındaki kızların ölüme gönderilmesinin deşifre olması durumunda örgüte sempati duyan Kürtlerin bile bu durumu sorgulayacakları için bu ölümlere itiraz etmedikleri öğrenildi.

İşte Ali Akkuş'un bu konuya ilişkin ilginç değerlendirmesi;

BDP'lilerin eli silahlı 5 PKK'lı ile planlı bir şekilde buluştukları konusunda şüphe kalmadı artık. Şemdinli'ye giden ekipte kimin olacağı önceden belirlenmiş. Yol kesme görüntüsü veren PKK'lıların akrabaları da varmış BDP heyetinde. 5 PKK'lıdan biri 'Serhildan' kod isimli Şemdinli bölgesindeki terör eylemlerini organize eden lider kadro arasında yer alıyormuş. Son operasyonda öldürülen 14-15 yaşlarındaki kız çocuklarını ölüme gönderen kişi bu adam.

PKK CENAZESİ İÇİN MORG NÖBETİ TUTUYORLARDI

Bugüne kadar PKK'nın ölen terörist cesetleri üzerinde, nasıl propaganda yaptığını herkes biliyor. Özellikle BDP'li vekiller Adli Tıp morglarının önünde, ailelerden çocuklarının cesetlerini almak için nöbet tutuyordu. PKK ve BDP'nin Şemdinli'de hiç kayıp yokmuş gibi davranması dikkatlerden kaçmamalı. Örgüte sempati duyan Kürtler, çocuk yaştaki kızları bile bile ölüme gönderen PKK yönetimini Şemdinli hezimeti konusunda hiç sorgulamayacak mı? Dağda ölüm yaşı 14'lere inmiş bir örgütte liderlere neden bir şey olmuyor?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.