Gaziantepspor: 0 - 3 :Fenerbahçe

Gaziantepspor: 0 - 3 :Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Gaziantepspor kendi evinde Fenerbahçe 'ye 3 - 0 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig’deki Gaziantepspor Fenerbahçe karşılaşmasının ilk yarısını konuk ekip 2-0 önde bitirdi. 10. dakikada Kuyt’un uzun pasında Binya ve Stankevicius ikilisinin arasından sıyrılan Emenike, ceza sahası içinde düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1 33. dakikada Emenike, Binya’nın göğsüne çarpan topu iyi takip etti. Emenike, rakibinden dönen topu plase vuruşla filelere gönderdi: 0-2. Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe’nin 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

 
Fenerbahçe, etkili oyunun ikinci yarıda da sürdürdü. Sarı-Lacivertliler, 76. dakikada farkı 3'e çıkardı. Topu ceza sahasına kadar süren Moussa Sow, şık bir plaseyle ağları havalandırdı, skoru 3-0'a taşıdı. 
 
MAÇTAN DAKİKALAR
 
İLK YARI
 
2. dakikada Orhan Gülle'nin pasıyla topla buluşan Mustafa Durak'ın şutunda meşin yuvarlak kalecide kaldı.
 
9. dakikada Meireles'in köşe gönderinden ortaladığı topa iyi yükselen Alves isteği gibi vuramayınca, top yandan auta çıktı.
 
10. dakikada Kuyt'un uzun pasında Binya ve Stankevicius ikilisinin arasından sıyrılan Emenike, ceza sahası içinde düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1
 
32. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında Sow, yakaladığı topla ceza sahası önündeki Stankevicius'u da geçtikten sonra vurdu ancak meşin yuvarlak yandan auta çıktı.
 
33. dakikada Emenike, Binya'nın göğsüne çarpan topu iyi takip etti. Emenike, rakibinden dönen topu plase vuruşla filelere gönderdi: 0-2
 
42. dakikada Gökhan Gönül'ü geçen Şenol Can sert vurdu ancak top üstten auta çıktı.
 
Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 2-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.
 
İKİNCİ YARI
 
53. dakikada Caner Erkin'in soldan yaptığı ortaya  gelişine vuran Kuyt'un şutunda savunmaya çarpan top yuvarlak kornere çıktı.
 
54. dakikada Caner Erkin'in kullandığı köşe atışında ceza alanı içinde yükselen Emenike'nin kafa vuruşunda top auta gitti. 
 
62. dakikada Muhammed İldiz'in sert vuruşunda top kalenin üstünden auta çıktı.
 
68. dakikada soldan Sow'un ceza alanına ortasında Emenike topa kafayla vurdu ancak meşin yuvarlak auta gitti.
 
75. dakikada Bekir Ozan Has'ın hatalı pasında topla buluşan Sow, ceza sahasına kadar girdi. Önündeki defans oyuncusunu geçen Sow, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-3
 
81. dakikada Traore'nin pasında Mustafa Durak, ceza sahası önünden sert vurdu ancak top kalenin yanından auta çıktı.
 
Karşılaşma, Fenerbahçe'nin 3-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.