Gaziantepspor-Galatasaray Maçından Notlar

Gaziantepspor-Galatasaray Maçından Notlar

Gaziantepspor ile Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalin ilk maçında, Kamil Ocak Stadı'nda karşı karşıya geliyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda A Grubu'nda birlikte mücadele eden iki takım Gaziantep'te 1-1 berabere kalmıştı. Gaziantep temsilcisi 10 puanla grubu lider tamamlarken, Galatasaray da 8 puanla çeyrek final vizesi alan 2. takım olmuştu.

Bu arada, iki takımın Ali Sami Yen'deki lig mücadelesinde ise Galatasaray 1-0'lık skorla galip gelmişti.

Ziraat Türkiye Kupası'nı alarak hem sezonu mutlu bitirmek hem de UEFA Avrupa Ligi'ne gitmek isteyen iki takım da avantajlı bir skor hedefliyor.

Oldukça soğuk bir havada oynanan karşılaşmaya sporseverlerin çok fazla ilgi göstermediği ve statta yer yer boşlukların olduğu gözleniyor.

Maçı seyreden 10 bin civarında taraftarın bin 500'ünün Galatasaray taraftarı olduğu bildirildi.

Gaziantepspor'da, teknik direktör Tolunay Kafkas, kadroda çok fazla sürprize gitmedi. Yalnız yeni transfer olan Cenk Tosun'a forma şansı verdi.

Galatasaray'da ise Hagi, sakatlığı geçen Milan Baros'u yedeklerde soyundurdu. Milli Takım'dan dönen Kewell ve Neill'e ilk 11'de görev verdi.

Bunun yanı sıra sakatlığı devam eden Arda, Pino, Gökhan Zan, Çağlar ve Barış ile cezalı olan Ayhan da bu maçta forma giyemedi.

Cezalı futbolcusu bulunmayan Gaziantepspor'da ise sakat olan Serdar Kurtuluş kadroda yer almadı.

Bu arada, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ile Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, maçı şeref tribününde birlikte izlediler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :