G.Antepsor Kupada TURLADI

G.Antepsor Kupada TURLADI

GAZİANTEPSPOR, ZİRAAT TÜRKİYE KUPASINDA BİR ÜST TURA ÇIKTI

GAZİANTEP (İHA) - Gaziantepspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur müsabakasında Hatayspor'u 1-0 mağlup ederek 4. tura yükseldi.
Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Hatayspor futbolcularını yöneticilerini ve taraftarlarını tebrik ettiğini belirterek, "Hataysporlu Barış kardeşimize de geçmiş olsun diyorum. Durumu şuan itibariyle öğrendiğimiz kadar iyiymiş buda sevindirici. Bizden de Erman’ında ön çaprazı bağları koptu ona da geçmiş olsun diyorum. Belki görüntü itibariyle bu tür maçlar zor geçer. Kendini kanıtlamak isteyen futbolcular daha iyi oynar. Bu günde güzel bir maç oldu. 120. dakikanın sonunda kazanmak iyi oldu. Tabi oynamayan arkadaşları da bugün denemiş olduk. Bu maçta İbrahim’i de aramızda gördük ve maç eksiğine rağmen güzel şeyler yaptığına inanıyorum" dedi.
Zorlu bir maç olduğunu belirten Gaziantepspor futbolcusu Taşkın Çalış, "Zorlu bir maçtı ama sonuçta 1-0 yendik kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonra ligdeki Sivasspor maçını düşüneceğiz" ifade etti.
Gaziantepspor kaptanı Bekir ise turu geçtikleri için mutlu olduklarını belirterek, Alt liglere karşı oynamak gerçekten zor oluyor. Tabi ki bu maçlar konsantrasyon açısından da çok zor oluyor. Önemli olan kazanmaktı ve tur atladığımız için mutluyum. Önümüzde şimdi önemli bir Sivasspor maçı var ve inşallah bu üç günü iyi değerlendirir Sivasspor karşısında da iyi bir sonuç alırız" diye konuştu.

HATAYSPOR CEPHESİ
Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, güçlü bir rakibe karşı oynadıklarını belirterek, "Bugün kalitesi belli olan bir takıma karşı oynadık. Kazanmak içinde elimizden gelen çabayı gösterdik. Şehrimize iyi bir takım izletmek için kupada ilerlemeye çalışıyorduk. Taraftarımıza ve bütün izleyenlere güzel bir futbol izlettiğimize inanıyorum. İki turu da deplasmanda oynadık. Bu maçta uzatma dakikalarında tecrübe öne çıktı ve Gaziantepspor golü buldu. Gaziantepspor’a hem ligde hem de kupada başarılar diliyorum. Bizim için güzel bir anı ve gece oldu" dedi.
Hataysporlu Taylan ise iyi mücadele ettiklerini belirterek, "İyi oynadık ancak son vuruşları biraz daha dikkati olabilirdik. Şimdi bizim için önemli olan lig ve inşallah ligde şampiyon olmak için mücadele edeceğiz ve buna da inanıyoruz" diye konuştu.
İyi bir futbol sergilemek için maça çıktıklarını belirten Hataysporlu Serkan, "Maçta bizim pozisyonlarımız daha çoktu ancak Gaziantepspor tecrübesini konuşturdu ve golü buldu. Bundan sonra ki maçlarda Gaziantepspor’a başarılar diliyorum. Şu anda bizim hedefimiz bulunduğumuz ligde iyi sonuçlar alıp daha iyi yerlere gelmek" şeklinde konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.