Gaziantepspor - Trabzonspor'u 2-0 yendi

Gaziantepspor - Trabzonspor'u 2-0 yendi

Süper Lig'in 24. haftasının kapanış maçında Gaziantepspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi

Mehmet Ekici önderliğinde çıkışa geçen ve sezonun ikinci yarısının en başarılı takımı olan Trabzonspor, 4 maçtır gol atamayan ve sadece 1 puan alan Gaziantepspor deplasmanında 2015 yılındaki ilk yenilgisini aldı..

CNİBUİK'LE ANTEP ÖNE GEÇTİ

Sıkıntılı günler geçiren ve oynadığı son dört maçın üçü kendi evinde olmak üzere galibiyet yüzü göremeyen Gaziantep 34.dakikada John Chibuik'in golüyle devreyi 1-0 önde kapattı.

MUHAMMET'TEN FRİKİK GOLÜ

Bordo-mavili ekip son zamanlarda Mehmet Ekici'nin frikik golleriyle puan kazanırken bu sefer 80.dakikada Muhammet Demir'in frikik golüne engel olamadı. Muhammet'in golüyle durumu 2-0'a getiren Antep uzun bir aradan sonra galibiyetle tanışmış oldu.

Fırtına 4.için çıktığı maçta puansız ayrılarak 40 puanla 6.sırada yer alırken Gaziantepspor ise aldığı bu galibiyetle 31 puanla 9.sıraya yükseldi.

-----------------------

Gaziantepspor: 2 - Trabzonspor: 0

Stat: Kamil Ocak

Hakemler: Tolga Özkalfa, Mehmet Cem Satman, Adil Sinem

Gaziantepspor: Karcemarskas, Elyasa Süme, Chibuike, Şenol Can, Erdem Şen, Muhammet Demir (Dk. 86 Emre Nefiz), Mustafa Durak (Dk. 72 Oğuzhan Türk), Chico, Barış Yardımcı, Vranjes, Vitor (Dk. 78 Muhammed İldiz)

Trabzonspor: Hakan Arıkan, Bosingwa, Medjani, Cardozo, Mehmet Ekici, Sefa Yılmaz (Dk. 58 Deniz Yılmaz), Mustafa Akbaş (Dk. 46 Musa Nizam), Uğur Demirok, Salih Dursun (Dk. 67 Özer Hurmacı), Fatih Atik, Erkan Zengin

 

Goller: Dk. 34 Chibuike, Dk. 81 Muhammet Demir (Gaziantepspor)

Sarı kartlar: Dk. 19 Cardozo, Dk. 59 Erkan Zengin, Dk. 79 Medjani, Dk. 88 Bosingwa (Trabzonspor), Dk. 41 Vitor, Dk. 83 Erdem Şen, Dk. 87 Chibuike (Gaziantepspor)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.